Da, ia-le cu incredere, nu-ti va creste par pe fata. Medicul ginecolog, daca nu gaseste vreo problema in timpul anamnezie, nu recomanda analize inainte de anticonceptionale.
E posibil sa-ti fi pus prea putine intrebari! Ai dreptul sa consulti si alti medici - incearca acum la o femeie!
Da, de obicei medicul nu face analize, asta ca sa stai fara grija.Analizele se fac doar daca suferi de o anumita boala sau daca cineva din familia ta sufera de o boala mostenita.Erau candva pastile din acelea care iti rasturnau universul, acum tot ce ti se poate intampla este sa te ingrasi, sa ai dureri de cap, ameteli sau senzatii de voma. Daca dupa o luna de la inceperea "tratamentului"observi ca ti-a crescut apetitul si nu iti doresti asta, trebuie sa mergi iar la medic, sa ii spui si iti va schimba pastilele. Daca in schimb apare vreo una din celelalte simptome, dupa o zi de la aparitia lor mergi neaparat la medic, ca nu e de bine...
Nu e mai bun prezervativul? am auzit ca anticonceptionalele pot avea efecte negative... acum nu stiu ce sa iti zic. Este foarte posibil sa ma insel pentru ca nu stiu exact... stiu doar de prin ce am mai citit.
Succes!
Mai încearcă totuşi şi-n altă parte.De ce? Fiindcă am impresia că ginecologul tău se uită la serialul M. D House.
Eu am facut reactie alergica la yaz vomitam si imi venea ciclu care ma tinea 2 saptamani! Ai grija...
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: