Pai. ce pot sa zic. spune.i ca nu vrei sa mai fi cu ea. daca nu intelege n.o mai suna, nu.i mai raspunde, nu mai vorbi cu ea, nu mai iesiti impreuna. ignor.o total incearca sa cunosti alta fata cu care sa.ti ocupi timpul, sa iesi, sa te distrezi ca doar e inca vara cand o sa vada ca nu te mai intereseaza de ea si in plus mai esti si cu alta o sa inteleaga oricat de batuta in cap ar fi daca vrei sa mai vb despre " problema " ta, da.mi un msj in privat succes :*
Explica-i o singura data ce ne-ai explicat si noua, dupa care o ignori total.
Uite mai bine ii explici ce ai pe suflet, poate fata asta chiar tine la tine si te iubeste si explicandu-i ce ai pe suflet poate intelege ii spui ca ii mai dai o singura sansa doar una daca nu merge nici asa de exemplu iti schimbi nr de tel fara sa ii spui ei si o ignori isi va da singura seama ca te-ai cam saturat de ea comporta-te rece si se va satura ea de tine.Multa bafta
Daca nu se poate cu frumosul fa-i si tu ceva urat, ceva ce stii ca o deranjeaza. Iesi cu prietenele ei, sau de ce nu cu prietena ei cea mai buna, dar sa fie asa doar de suprafata sa vada ca nu mai simti nimic pentru ea. Cred ca ii cunosti punctele slabe. Foloseste-le impotriva ei. Succes!
Hmm.
da asa ma gandesc si eu
Fa-o sa te urasca intr-un fell.cum spune si Iralu. iesi cu prietenele ei.sau chestii de genul.
Sauu. Ai putea incerca si cu vorba frumoasa.totusi sunteti destuli de mari. ii spui ca pur si simplu nu o mai iubestii.si nu se mai poate.
Sper sa inteleaaga.
Succes.:*
Omule fii atent ce iti spun si o sa-mi dai dreptate
1 In primul rand ai o viata care si asta trece foarte repede, trebuie sa inveti si sa invatam sa ne bucuram de ea la maxim
2 Daca intre voi exista certuri foarte dese, iar tu numai simit nimic pentru ea, gandeste-te ca daca te-ai saturat de 1 an sau 2, cum ar fi sa stai alaturi de ea toata viata, sau sa te desparti de ea dupa 10 ani cand tu vei avea 30 de ani si ea la fel, s-a cam dus viata ta.
3 Daca nu intelege cu vorba buna si ea nu este in stare sa faca ca in relatia asta sa mearga bine, nu ai decat sa o lasi pur si simplu, pentru ca intr-o relatie sunteti 2 nu 1 si trebuie sa luptati amandoi,iar daca nmu se poate dupa cum vezi, nu ai decat sa te desparti de ea spunandu-i in fata, scurt si la obiect.
Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor.
bafta