Poate ca el, in sufletul lui, chiar daca nu pare, el inca te place, si crede-ma ca cel mai bun lucru care i se poate intampla este sa afle ca fata pe care o place de mult timp, in sfarsit simte acelasi lucru.Eu sunt baiat si ma topesc dupa o fata din clasa mea, dar mereu mi-a fost rusine sa-i spun asta in fata, si mereu am incercat sa mentin o relatie de prietenie, dar inca ma topesc dupa ea.
Eu nu cred ca nu mai simte nimic pentru tine, ci doar salveaza aparentele pentru ca s-a saturat sa se gudure pe langa tine ca un catel, iar tu sa il tratezi cu coorul. Daca esti serioasa, stii exact ce simti pentru el si nu-i doar o toana de moment, eu zic sa ii spui direct si fara ocolisuri. Daca pentru tine e doar un moft pentru ca ai impresia ca nu te mai place, eu zis sa lasi baiatul in pace. Nu-l mai chinui, pentru ca imi imaginez ca nu ti-a facut nuci un rau.
Nustiu in cazul meu ma atasez repede de o pers. insa la fel de repede ma plictisesc de ea, in locul tau m-as da pe langa el si incetul cu incetul, dar mai intai, printr-o pers. sau printr-un id de care sa nu-si dea seama cine sunt l-as intreba daca a iubit si ar mai putea sa iubeasca acea pers. (tu) ceva in genul asta.
Pai si eu am avut aceeasi problema, m-am dus la el cu inima in dinti si i-am spus ca il plac dar dupa ce m-am dat la el vreo saptamanasau chiar mai putin.atunci el a parut confuz dar dupa 2 zile va intelege.credema...cati imi ai...ca daca nu merge cu el. poate pot sa iti fac cunostinta cu alt cineva.nu mai daca nu merge cu el.pup.pa!