| cookie93 a întrebat:

Menstruatia e pe "tusa" de 3 luni:O:O.(ultima am avut-o pe 23 septembrie)straight facenu stiu de la ce poate sa fie? cauze, motiv? pana anul trecut in vara, o aveam regulata.de atunci, din august mai exact mi-a intarziat toata luna pana in septembrie cand mi-a venit.de atunci, am intarzieri cu saptamanile sau chiar luni(1-2). de la ce poate fi? am 18 ani.relatii am intretinut decat o data in vara asta, protejat dar nedus la bun sfarsit(in septembrie cand trebuia sa imi vina, imi intarziase decat 2 zile.:Oclown.de atunci, stau ingrijorata intruna.am reinceput s aiau niste pastile hormonale naturale prescrise de medicul de familie(am luat decat 3 zile dupa l-am intrerupt si acum de duminica iau din nou cate 2 pe zi). motive? va rog ajutati-ma.

3 răspunsuri:
| ghiCIne a răspuns:

Daca tot ai fost la medic, ai fi putut intreba. Cred ca e pur si simplu o dereglare hormonala. Totusi, e cam lunga intarzierea; eu zic sa continui tratamentul si doar daca dupa ce l-ai terminat, nu isi face efectul, sa consulti un alt medic, poate are o alta parere.

| Ralucaaaaaaaaaa a răspuns:

Buna,cred ca ar trebui sa te duci la ginecolog sa vezi ce iti spune, ce e neinregula, dupa care te vei lamuri.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o problema hormonala severa, care nu poate fi tratata cu preparate naturiste sau la sfatul medicului de familie. Mergi urgent la ginecolog (preferabil la acelasi medic la care ai fost in vara, dupa inceperea vietii sexuale) pentru analize si investigatii.