| zuzi a întrebat:

Menstruatia intarzie sa apara si totusi testul de sarcina este negativ, am facut 2 pana acum. Simptome de sarcina nu prea am. Daca menstra nu se instaleaza si totusi nu sunt insarcinata este grav? Ce sa cred si ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi s-a întâmplat și mie asta e pe baza de stres relax sau poate o răceala interna puternica sunt multe cauze care pot întârzia menstruația dar în cazul de faza cred ca e stresul cel puțin în cazul meu asa a fost.

6 răspunsuri:
| ÅñdRa a răspuns:

Poate dereglari hormonale, dar nu strica sa-ti mai faci un teste de sarcina cel mai bun este BARZA. Daca iti mai intarzie mult du-te si la un doctor.

| Aliyaa a răspuns:

Sar putea sa ai niste dereglari hormonale si de aceea iti intarzie menstratie. Du-te la un control ginecologic si nu te mai panica nu cred ca e grav!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e grav, e posibil sa ai o derelgare hormonala sau o raceala, du-te la un control ginecologic si ai sa vezi ca nu ai de ce sa-ti faci griji.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau poate fi din cauza stresului si eu am patit asa... Du-te la ginecolog pentru orice eventualitate.
Numai bine

| adina123456 a răspuns:

Nu te speria nu ai nimic grav doar o raceala, asa am fost si eu nu mi-a venit 2 luni si am fost la doctor si era doar o raceala.

| 1896543112 a răspuns:

Ai grija...ca s-ar putea sa nu potti face copiii