E greu de spus. Se stie ca postinor induce modificari hormonale severe, de aceea este foarte important sa respecte intocmai programul consultatiilor ginecologice (la administrare, dupa sangerarea de dupa, la o luna, la doua, la trei, la sase). Ginecologul va va spune care este cauza si ce trebuie sa faceti ca efectele negative sa fie minime.
De obicei menstruatia intarzie daca ai racit pe jos sau ai umblat cu apa rece, sau mai ales daca te prinde vreo ploaie. nu e ceva ce sa te ingrijorezi daca iti intarzie. poti fi sigur daca e racita pe jos daca o ustura. si mie imi intarzie de multe ori, odata chiar nu mi-a venit o luna. e adevarat ca te doare apoi cand iti vine. dar nu e ceva ce ar trebui sa te ingrijorezi. eventual daca nu ii vine la timp sa faca o baie mai fierbinte si ii vine. bafta din partea mea.
Menstruatia ori vine mai devreme in fiecare luna, ori mai tarziu. Depinde de la un organism la altul. Cel mai bine ar fi sa mearga unul din voi la o farmacie si acolo ve-ti primi mai multe sfaturi. Nu e de joaca cu asta.
Bananacantareata87 întreabă: