anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Menstruatia iubitei mele intarzie cu 8 zile... a luat postinor2, au aparaut acele sangerari superficiale la 5 zile dupa administrare. care credei ca este cauza intarzierii?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E greu de spus. Se stie ca postinor induce modificari hormonale severe, de aceea este foarte important sa respecte intocmai programul consultatiilor ginecologice (la administrare, dupa sangerarea de dupa, la o luna, la doua, la trei, la sase). Ginecologul va va spune care este cauza si ce trebuie sa faceti ca efectele negative sa fie minime.

2 răspunsuri:
| allyky a răspuns:

De obicei menstruatia intarzie daca ai racit pe jos sau ai umblat cu apa rece, sau mai ales daca te prinde vreo ploaie. nu e ceva ce sa te ingrijorezi daca iti intarzie. poti fi sigur daca e racita pe jos daca o ustura. si mie imi intarzie de multe ori, odata chiar nu mi-a venit o luna. e adevarat ca te doare apoi cand iti vine. dar nu e ceva ce ar trebui sa te ingrijorezi. eventual daca nu ii vine la timp sa faca o baie mai fierbinte si ii vine. bafta din partea mea.

| veronica_2172 a răspuns:

Menstruatia ori vine mai devreme in fiecare luna, ori mai tarziu. Depinde de la un organism la altul. Cel mai bine ar fi sa mearga unul din voi la o farmacie si acolo ve-ti primi mai multe sfaturi. Nu e de joaca cu asta.