Sangerarile si posibil durerile de sani, sunt prezente ca efect secundar al pastilei ella oane, care vine cu gramezi de efecte secundare nocive pentru corpul femeii.
Ce experimentezi acum sunt taman efectel negative ale pastilei de a doua zi: sangerari aleatorii, ciclul nu mai vine normal pe urmataorele 6-12 luni, la fel so ovulatia. Apar dureri de ovare, de sani, pot apare chisturi si fibroame, poti sa te ingrasis au slabesti...toate astea sunt efecte secundare ale pastileid e a doua zi, care a fost o bomba hormonala ce ti-a maturat sistemul hormonal si acum nimic nu mai este ca inainte.
Nu, nu exista nici o sansa de sarcina, atata vreme cat toate contactele sexuale, au fost protejate cu prezervativ.
Dar de ce ma dor sinii si burta, si acea secretie maro. sanii inca sunt sensibili, mi e frica.
Se poate ca acea singerare sa fie de nidatie daca a aparut la data in care ar fi trebuit sa am ovulatie?
Nu cred ca-i nici o sangerare de nidatie, ci doar efectul secundar al pastilei de a doua zi.
Nu am mai avut scurgeri maro, dar ma dor in continuare sinii, mameloanele mu s ai inchis la culoare
Durerile de sani sunt perfect normale in anumite perioade ale lunii, ca si scurgerile vaginale, depinzand de activitatea hormonala din corpul tau.
Acum, toate aceste experinte neplacute sunt datorate efectelor negative ale pastilei ellaoane, care este considerata o bomba hormonala si care practic ti-a dat peste cap hormonii.
Multumesc mult! Imi esti de ajutor!
Astazi am mai avut o scrgere dar foarte putina roz de ce?
Astea sunt efectele secundare/negative cu care vine la pachet bomba hormonala, ellaOne.
Sangerarile si posibil durerile de sani, sunt prezente ca efect secundar al pastilei ella oane, care vine cu gramezi de efecte secundare nocive pentru corpul femeii.
Ce experimentezi acum sunt taman efectel negative ale pastilei de a doua zi: sangerari aleatorii, ciclul nu mai vine normal pe urmataorele 6-12 luni, la fel so ovulatia. Apar dureri de ovare, de sani, pot apare chisturi si fibroame, poti sa te ingrasis au slabesti...toate astea sunt efecte secundare ale pastileid e a doua zi, care a fost o bomba hormonala ce ti-a maturat sistemul hormonal si acum nimic nu mai este ca inainte.