| Bella08122016 a întrebat:

Menstruatia mea a venit pe 3 martie, iar cea din aprilie a venit mai devreme, pe 30 martie si acum trebuia sa-mi vina pe 29 aprilie, însă imi întârzie de 2 zile, am dureri mentruale si o senzatie de scurgere vaginala, aceea cand esti pe stop si iti curge sânge, însă nu curge nimic sau mai curge uneori lichid.
Imi este foarte frica sa nu fi ramas, astept sa vina menstruatia si tot nu vine...
Menstruatia mea întotdeauna vine cu câteva zile înainte si tine undeva la 6-7 zile maxim, însă acum imi întârzie de 2 zile si ma îngrijorez foarte tare.
Se poate din lichidul partenerului sa fi ramas?
Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Menstruatia mai intarzie uneori cateva zile sau apare mai devreme, ciclul menstrual poate suferi dereglari hormonale cateodata chiar si la femeile al carui organism functioneaza ca un ceas elvetian. Contrar opiniei eronate a multora femeia nu ramane insarcinata de la lichidul preseminal numai daca a existat o ejaculare si sperma a ajuns in interior vaginului. Mai asteapta 2-3 zile -e posibil ca menstruatia sa apara cat de curand avand in vedere ca ai simptome premenstruale. Multa sanatate.

1 răspuns:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Daca nu a ejaculat in tine in perioada fertila nu ai de ce sa iti faci griji, iti va veni si menstruatia. e dor o intarziere.