| anais13 a întrebat:

Menstruația mi-a venit fix in aceeași data ca lunile trecute, fără pic de întârziere. M-a cam durut burtica destul de tare vreo 2h, am luat o pastila, și încă ma mai doare așa din când in când. Menționez ca nu am făcut sex neprotejat, ci doar ne-am mai frecat organele după ce el ejaculase(dar s-a sters). Mai Menționez ca eram in primele 3 zile ale perioadei fertile. Exista șansa de sarcina? Am inteles ca pot avea menstruație și dacă sunt însărcinată, e adevărat?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In nici un caz NU se poate produce menstruatia in situatiile in care exista o sarcina instalata in uter. Insa uneori in cazuri destul de rare totusi, atunci cand exista o sarcina, pot fi eliminate pe parcursul a 1-2 zile, anumite secretii mucilaginoase mai mult sau mai putin abundente, care pot fi si sangvinolente intr-o oarecare masura, dar care sunt intratat de diferite de sangerarea menstruala autentica incat practic este aproape imposibil sa nu se observe diferentele mult prea evidente. in concluzie tu esti cea care iti poti da seama despre ce este vorba de fapt. sanatate!

| anais13 explică (pentru corbulalbrosu):

Dacă ma dor puțin ovarele e normal?
Mi se pare ca cantitatea de sânge e mai mica decât in mod normal, dar in același timp menstruația mi-a venit la data fixa și am avut și dureri de burta. Nu prea stiu ce sa cred.

4 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Adică tu n-ai facut sex, ti-a venit menstruatia şi te gandesti la o posibilă sarcină? Crezi că esti Fecioara Maria? Ma intreb cât de paranoica o sa fii cand o sa chiar faci sex neprotejat şi o să apară mici dereglări ale ciclului care apar in mod normal oricărei femei...

| anais13 explică (pentru Necunoscut112):

Am zis ca am făcut SEX PROTEJAT, dar ne-am frecat puțin după ce el ejaculase și ma gândesc sa nu se fi scurs ceva și sa fi ajuns in interiorul meu.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru anais13):

Reciteste ce ai scris.