| ioanamaria2000 a întrebat:

Menstruatia trebuie sa imi vina pe data de 11. Pe data de 5 am fost pentru prima data la sala si mentionez ca abia am terminat un tratament cu antibiotice Tavanic 500mg pe care l-am luat 10 zile pentru o infecție urinara destul de urata. Spun aceste lucruri pentru ca pe data de 6, am avut niste crampe si dupa ce am fost la toaleta am observat putina secretie maronie(rosu inchis), apoi nu a mai fost deloc, ca si cum nu a existat. Poate sa aiba legatura cu cele mentionate mai sus? Nu mi s-a mai intamplat, initial am crezut ca o sa imi vina mai devreme dar nu a fost asa.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună Ioana! Stai linistita, menstruatia ti a întîrzîiat din cauza antibioticelor, o sa ai menstruatie cand vei scăpa de infectia urinara si cand vei oprii tratamentul cu antibiotic, multa sanatate.

| IreneeDiana a răspuns:

Da.
E posibil sa fie o dereglare din cauza infectiei urinare și a tratamentului.
Don’t worry girl.
Totul va fi bine.

| IRINACRETU a răspuns:

Bună ziua, vă cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producătoare a medicamentului Tavanic, Terapia. Compania are obligația de a colecta date legate de siguranța tuturor produselor comercializate, în interesul pacienților care le utilizează. În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să transmiteți aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastră de contact (adresa de email). Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru IRINACRETU):

Tu faci reclamă unei companii sau ce faci? Ca Ioana a pus o intrebare tu ai raspuns facîndu ti reclamă sa stii ca poti fi raportata deoarece nu sunt permise astfel de reclame pe TPU