Dacă ultimul contact sexual NEPROTEJAT a fost în urmă cu 3 luni, nu are de ce să se îngrijoreze.
În plus, atunci când se instalează o sarcină, menstruația nu mai apare, iar simptomele își fac simțită prezența după 2-3 săptămâni, nu după 3 luni.
Baftă!
Pai de 3 luni nu mi-a mai venit, de atunci cand am terminat pastilele, ce pot sa am?
Dacă nu ai avut contact sexual neprotejat după ce ai terminat pastilele, nu poate fi vorba de o sarcină, însă poate fi vorba de chisturi ovariene sau o răceală mai gravă/mai puțin gravă.
Trebuie să mergi la medicul ginecolog care ți-a prescris pastilele pentru consult.
Am inteles, deci esti sigura ca nu poate fi vorba de o sarcina? Nu am mai avut nici un contact sexual de cand am terminat pastilelel, iar cand am terminat mi-a venit.
Bineînțeles că nu ai cum să fii însărcinată.
Vorbim despre perioada menstruală în care se elimină endometrul.
Stai fără griji!
Iti multumesc, maine o sa aflu cu siguranta, o sa ma duc sa fac un test de sarcina.
Nu ai pentru ce!
Poți face testul de sarcină pentru liniștea ta, dar vei vedea că rezutatul este negativ.
Sper din toata inima mea.
Sa stii ca daca doar dupa ce ai terminat pastilele atunci e altceva daca se intampla foarte des intereseaza-te