| Diana_Iulia_1997 a întrebat:

Mereu apelez la voi cand am o problema, Va rog ajutati-ma si de data asta DAU FUNDITA! Am o problema. vreau sa ma despart de prietenul meu, am fost cu el mult timp da mi-a gresit de prea multe ori numai suporti sa-mi calce strab de fiecare data si sa-l iert, acum cand m-am certat cu el mi-a forbit ca la o ultima zdreanta cu " fa " si cu " *** " mai avea putin si ma lua si la bataie, numai suport asa! Mai mult isi bate joc, insa am o problema mama, mama l-a cunoscut si ii tine partea drept sa va zis intr-un mare hal, deci eu sunt aia rea mereu eu fac eu dreg! El niciodata nu, el e ala cuminte, Da nu sta ea zi de zi cu el ca sa vada ce groaznic se poarta de la o vreme, Va rog mult ajutati-ma, dati-mi un sfat cum sa ii explic mamei ca intre noi chiar numai merge. AJUTOR! URGENT crying VA MULTUMESC, DIN SUFLET, TUTUROR!

Răspuns Câştigător
| Zeref a răspuns:

In mare parte este vina ta.In relatiile in care un parinte intervine si tine partea este nasol in caz de esec, pentru ca unul din parinti va tine cu el/ea.Dai telefon intalniti-va si zii tot ce ai pe suflet pe urma te ridici si pleci.De ce sa vorbesti cu mama ta? Daca te intreaba de ce te-ai despartit, tu ce ai sa-i zici? Ca relatiile tale sunt strict ale tale si nu este nevoie de interferente din partea ei sau a altor.Trebuie sa iti impui punctul de vedere si cateodata trebuie sa-l faci si fortat pe un ton ridicat, daca este nevoie.
Daca ala e taran si tu esti cu el mama ta nu-si are rostul. Dupa ce te desparti de el nu fugi la mama ci poarta-te normal, ca ea oricum afla.Si cand o sa te intrebe, ii zici mirata:"Da tu ce treaba ai cu relatia mea? Vezi-ti de treburile tale".Cam asa ceva.
SucceS!

| Diana_Iulia_1997 explică (pentru Zeref):

Ai dreptate e vina mea ca am implicato pe mama. Insa mereu cand ma certam cu el plangeam, si ma vedea automat nu puteam sa-i spun " Mama plang ca m-am lovit. " Iti multumesc din suflet pentru tot. kiss

| Zeref a răspuns (pentru Diana_Iulia_1997):

Pnetru putin draga mea.Capul sus.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa i dai nici o explicatie il iei de o parte si zici " boule team parasit". Legat de maicata ii zici sasi vada de viata ei personala, sa nu o frece de a ta, ca nu ea sta cu un mitocan ci tu. comprende? bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai pune-o pe mama ta sa aleaga intre tine si el, fii sigura ca te-ar alege pe tine. Asa ca, daca o prinzi intr-un moment mai calm, poti sa porti o discutie cu ea si sa ii explici exact ce ne-ai explicat si noua aici, si ea te va intelege, mai mult sau mai putin.
Dar vezi sa nu exagerezi ca dupa aia poate incepe sa il caute sa ii dea socoteala si nu ar fi prea frumos.laughing

| Ina93 a răspuns:

Pai despartate de el cat mai repede..pana la urma nu sta cu mama ta sta cu tine. spune-i ca iti distruge viata..sau daca nu inregisteaza cand va cerati la tel. si dupa arate mamei tale poate sa funtioneze intru fel.big grinbig grin

| ttpu a răspuns:

Explica-i mamei tale situatia ta, spune-i cuvant cu cuvant ceea ce el iti spune, fa-o in asa fel incat sa se puna in locul tau si va intelege sigur. Daca intr-un final nu va intelege i-ati tu propiile decizii si arata-le amandurora ca esti femeie in toata firea si ca nimeni nu-si bate joc de tine.Nu poti sta cu un stfel de barbat, o sa-ti nenoroceasca viata, crede-ma.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ttpu):

"Nu poti sta cu un stfel de barbat, o sa-ti nenoroceasca viata, crede-ma."?!?
tu numesti ala barbat? hmmm ppai ala e numai un mitocn, un pungas de doi bani, un barbat adevarat nu se comprta asa de copil batut in cap, facut numai pentru alocatie

| Diana_Iulia_1997 explică:

Scuzati-mi greselile, am scris plangand " numai suport " si " drept sa va zic. "