Eu cred că te place
Normal ar fi să te apropii de ea să o cunoşti cât mai bine dar orice ai face să nu o mai ignori pentru că s-ar putea să se simta in plus pe lânga tine şi să nu mai incerce.
Eu i.am spus mai demult ca o plac pe mess... dar n.am mai vb despre asta, iar acum
nu creau sa.i mai spun odata ca o plac si chestii din astea, dar nu mai vreau sa pierd o gramada de timp. cum sa fiu cu ea? ar merge daca m.as duce cu o floare la ea? ce sa.i spun?
Invit-o la un suc Ia-o de mână când eşti singur cu ea... cere-i numărul de telefon şi sun-o seara apoi. după ce v-aţi mai apropiat puţin. caută momentul potrivit pentru a-i spune că o placi[dar neapărat faţă în faţă] şi întreab-o daca vrea să fie prietena ta!
Tata daca iti place de ia si crezi ca si ei ii place de tine cerei o combinatie si vezi ce iasa succes
Pai probabil fata te place.incerca sa gasiti lucruri in comun si sa ii faci ei pe plac la anumite chestii(dar nu exagera, te va folosi dupa aceea)petrece mai mult timp cu ea.fii amabil cu prietenele ei si nu le barfii(o sa te creada barfitor) fii amabil cu toti si fa-te placut in fata ei.