anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mereu m-am intrebat, care este scopul vietii? Eu am ajuns la concluzia ca scopul vietii este de a fi fericit. Mi-am dat seama ca toata lumea cauta fericirea, iar daca nu esti fericit absolut deloc, atunci nu ai o motivatie in viata si multi dintre noi ajung la asa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=ej7afkypUsc

Nu vreau sa ajung sa fac greseala pe care a facut-o ea, nu vreau sa devin depresiv, desi cred ca sunt de mult asa si de asta mi-e foarte teama, ca intr-o zi o sa gandesc ca ea. Sincer, eu nu mi-as putea face rau niciodata, iubesc viata. Si totusi vazand atata moarte, m-a facut sa realizez cat de fragila este viata noastra. Timpul nostru este limitat si cu totii avem o data de expirare. Imi doresc doar ca lumea sa fie mai buna.

Eu sunt pierdut, sunt un nimeni, mi-am pierdut increderea in mine, ambitia, optimismul si am ajuns sa cred ca viata mea nu mai are nici o insemnatate. Teoretic vorbind, daca as face si eu acelasi lucru ca Amanda Todd, probabil ca nici parintii mei nu ma vor plange. Nu am avut niciodata o prietena, bine am avut o prietena timp de o luna, dar nu s-a intamplat nimic serios intre noi doi. Nu am avut niciodata un prieten adevarat, de mic am fost batjocorit, batut si mai departe n-are rost sa dau mai multe detalii. Niciodata nu voi intelege de ce toata lumea crede ca sunt un ciudat, de ce toti se uita urat la mine, de ce toti pe langa care trec se uita in spate si rad de mine.

Ideea e ca sunt o epava care doreste sa traiasca ca un om normal in societate, sa fie acceptat si placut asa cum este. Nu stiu de ce postez aceste cuvinte aici, probabil ca nimeni nu-mi va citi intreg mesajul, dar daca tu esti unul din cei care a citit mesajul pana la capat, iti multumesc din tot sufletul.

Ma simt atat de singur, am nevoie de cineva, am nevoie de prieteni, m-am inchis in casa si stau toata ziua pe calculator, am nevoie sa vorbesc cu cineva, sa-i spun toate trairile mele, am nevoie de putina afectiune si incredere, am nevoie de cineva :(

6 răspunsuri:
| Picasso a răspuns:

Frate daca continui sa crezi asta, ti-ai ratat viata
laughing crede-ma sunt alti care nu vad care cersesc si etc, mult mai rau in situatia ta, probabil ei sunt cei care au nevoie de sentimente si de caldura sufleteasca, si inca incearca sa traga de ei sa supravietuiasca, si uite ca unii, majoritatea nu renunta la darul asta! Traiesteti viata din plin faa ceea ce iti trece prin cap, si nu mai observa tooate defectele si porcariile care te afecteaza, priveste cu capul sus, evita sa vezi partea negativa, fi optimist, ( e o porcarie) dar uneori cu un rezultat bun, nu te astepta sa vina imediat zambetul pe buze, uneori trebuie sa lupti sa il capeti sau sa il oferi, de la un zambet pe buze oferit unei fete, jumatate de drum e parcurs, trebuie doar sa crezi in tine si sa nu te lasi batut usor! Viata te fhute, fhuteoo si tu pe ea, arata-i ca te satisface cand i-o tragi! si inceteaza sa mai fi emo, nu e un sfat rautacios, aqma depinde cum imi primesti sfatul, crede-ma k nici eu nu stiu ce zic, dar asta mi-a trecut prin cap! succes si be happy!

| h3r a răspuns:

Da-i in papuc pe ceilalti.
Gura lumii n-o vei inchide niciodata.
Ai incredere in tine, mergi mereu cu privirea inainte si razi si tu de ceilalti. Razi de prostia lor.

Poti vorbi cu noi de fiecare data cand te simti trist.
Somnic pufos.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Da-i drk

| carelululu a răspuns:

Esti destept si eu m-am gandit la asta si am ajuns la acelasi raspuns asa e fericirea nu conteaza ce functie ai ce bani ai atata timp cat esti fericit si degeaba ai tot daca nu esti fericit

| tiffanylor a răspuns:

E destul de ok ceea ce a zis picasso, usor rautacios, toti avem nevoie de prieteni, dar pana nu sutem dezamagiti de ei nu realizam cat sunt de mizerabili, eu una am renuntat la prieteni pentru simplu fapt ca nu erau pentru mine si am avut atatea dezamagiri si chestii de genul, am realizat ca nu merita. Decat sa stau sa mi bat capul cu ei mai bine lasa, prefer sa am 2, 3, 4 de fatada si aia e. important este sa te simti tu bine in pielea ta. Ia sa te trezesti tu vesel intr o dimineata sa te arangezi si chestii de genul sa vezi. parca altfel te privesc oameni(necunoscuti fiind) si nu traiesti decat pentru fericirea ta...ai un scop in viata si tu trebuie sa aflii care este si sa l indeplinesti ( si nu ma refer doar la perpetuarea speciei ) multa bafta

| sadstranger a răspuns (pentru tiffanylor):

Nu cred ca ma voi simti niciodata bine in pielea mea, eu port de mic ochelari si toti fac misto de mine, si ma batjocoresc, sunt slab, sunt urat si pe deasupra n-am nici dantura dreapta, de asta m-am inchis in mine si in propria casa. Mi-e frica sa ies din casa, mi-e frica de oameni si de parerile lor si cel mai grav e ca nici acum nu mi-am descoperit scopul meu in viata. Dar totusi, daca ai avut rabdarea sa-mi dai acest sfat, in care imi spui ce trebuie sa fac, ai putea printr-un mesaj privat sa-mi si cum sa fac asta?

Întrebări similare