Daca un baiat face o obsesie pentru o fata si doreste sa se culce cu ea poate sa ajunga extrem de departe.
Acum, depinde de personalitatea si de educatia fiecaruia.
Ca tertipuri se pot folosi nenumarate dar depinde de contextul in care acestea se pot folosi, depinde in ce situaie se afla baiatul si fata respectiva.
Oooo daaa, uite din cz ta nu pot eu sa dorm! mai, un baiat poate sa astepte sau sa grabeasca pasarica la cuc, adica :ori rabda, si incearca sa iti cerseasca sa ii dai amore sa faci dragoste cu el, intr-un mod placut, ori e un putoi de tzaran care iti va cere asta verbal gen: nu vreau sa fiu cu tine daca nu te....cu mine; vreau sa te...; si etc! Prespun k e vb m muult de sentiment! daca te place te iubeste si etc, are rabdare dar dupa ii plezneste outzele ! Cat de departe poate ajunge? hmm pai pana cand ii dai tu verdictul si deschzi portitza scuza-mi limbajul agramat si inofensiv! ai grija si sa fi cuminte si cu minte!
Imi poti sa un exemplu?
M-am referit la altceva..adica,cate minciuni poate folosi, cat timp poate sa stea cu o fata doar pentru ase culca cu ea?
Cat ii permite si poate fata.
De obicei, un baiat incearca sa agate o fata usor si sa se culce repejor cu ea. Daca ea nu cedeaza apare orgoliul..si relatia ajunge la ani de zile pana ea cedeaza.Crede-ma sunt ``mafiot`` in domeniul asta.Am frant inimi am distrus vieti.
Pai acum depinde si de fata. Daca e parasuta, scuzati expresia, se lasa foarte usor insa daca e fata cuminte, baiatului ii va fi mai greu si va incepe sa foloseasca multe vrajeli si multe minciuni pentru a o baga la el in pat.
De pilda, ii spune fetei ca ea e cea mai frumoasa, ca o iubeste, ca pana acum nu a intalnit astfel de fete, si ca ea e cea mai deosebita, se gandeste incontinuu la ea orice ar face e in mintea lui. Apoi usor usor, fata se indragosteste, baiatul ii promite luna de pe cer, ii spunce, ca na, daca ma iubesti trebuie sa te culci cu mine, daca nu inseamna ca ai pe altu, sau na, chestii de genul.
Fata fiind naiva, iubindu-l si fiindu-i teama sa nu il piarda incepe si ii zice ca stii ca eu te iubesc si chiar as face orice pentru tine si uite asa usor usor, se lasa, el profita, apoi o paraseste, si ramane fata si plange si sufera si sse gandeste :"Doamne, de ce m-am culcat cu el? Nu ma merita, daca as putea da timpul inapoi nu as mai face-o". Si tot asa, fata sufera mult, in timp ce el le vrajeste pe altele si ii e asa greu sa mai aiba incredere in cineva cu toate ca acel cineva poate chiar o iubeste si o pretuieste pentru ceea ce este ea, insa nemaiavand incredere, va incerca sa evite sa mai aiba pe cineva langa ea o pentru o mare perioada de timp
Astia sunt baietii Din vina unora ca ei, noi fetele ajungem sa plangem, pentru ca ajungem sa iubim pe cine nu trebuie
anonim_4396 întreabă: