anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mereu ne cicalim si facem nebunii. Suntem prieteni de mult si ne itnelegem super.Gandim la fel. In fine, multa lume zice ca noi ne placem numai nu vrem sa recunoastem, e posibil ca el sa ma placa?

Răspuns Câştigător
| MysticWayz a răspuns:

Foarte posibil! Incearca sa fii curajoasa si sa deschizi subiectul acesta pe mess, incearca sa-i spui ceva in gen :,, vai, ce tot spun prietenele mele ca noi 2 ne iubim'' si poate el ti va spune ca chiar te place saau ii spui ca,, hai sa vad eu pe cine placi tu din clasa '' si ia pe rand toate fetele, normal pune-te si pe tine pe-acolo, poate el va zice 100% Bafta!

5 răspunsuri:
| Oº°‘¨ ĺǾдNд ”¨‘°ºO a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie daca am un prieten bun de mult timp incep sa il simpatizez si sa ma indragostesc de el.Cred ca e posibil sa ten placa dar daca e un prieten adevarat ar trebui sa il intrebi in fata daca el te place. Succes si paste fericit!:*:*

| Zmeura a răspuns:

Cred ca da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil daca numai cu tine sta.Si daca tu esti singura fata cu care se intelege...tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E foarte posibil sa te placa! Eu si iubitul meu tot asa inainte eram doar prieteni si incet incet am inceput sa ne intelegem foarte bine! Ne cunoastem de mult timp si inca suntem impreuna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A, am avut si eu un astfel de prieten. Apoi, stiind ca eu urasc o domnishoara din colegi, incepu, pentru ca ii place sexul sa imi zia, pur si simplu ca ma iubeste si ca o detesta pe tipa. Te sfatuiasc sa ai grija de ceea ce faci! P. S< Sunt Fata