E normal. Foloseste protej slip ca sa te simti mai fresh si sa scapi de senzatia de umezeala.
Nu e nimic grav, asa se intampla la toate fetele, si foloseste un absorbant zilnic.
Este ceva normal...Asa imi curge si mie dar nu numai noaptea. Mie imi curge cel mai mult dupa ce fac dragoste.
Ginecologul spune ca daca substanta miroase inseamna ca esti racita jos dar daca nu este ceva normal stai linistita:*
Si eu aveam. din cate citisem pe net era normal daca aveai in o anumita perioada nu mereu...asa ca intr-o zii cand mama s-a dus la ginecolog, i-am zis de aszisa problema si dupa ce a terminat ea am intrat eu si ea a iesit. Aveam o frica si imi venea sa ies cu prima ocazie din cabinet dar au fost forte draguta asistenta si doctorita.mau consultat si aveam vaginita. miauu dar niste ovule si o crema.si mamei nu iau zis nimk ca nu mai eram virgina.
teash sfatui sa te duci la control.incerc sa cauti pe net un doctor bun din zona la tine.
Buna. nu trebuie sa fii disperata . astea sunt niste secretii vaginale normale. la orice fata se intampla asta la o anumita varsta. sunt si cazuri la femei adulte care au secretii vaginale.
N-am mai vazut fete cu sperma in viata mea daca tot este iaurt mananca-l! pofta buna.