| Katona_Claudiu_1999 a întrebat:

Merg zilnic la un magazin din zona unde locuiesc și îmi place de o vânzătoare, ce să fac dacă vreau să o cunosc mai bine adică să fim prieteni, pe vânzătoarea de la magazinul din zonă, ideea e că numai la magazin pot să mă întâlnesc cu ea, e o idee bună dacă îi propun când mai merg pe la magazin să o întreb dacă ne putem întâlni să ne cunoaștem mai bine
diferența de vârstă fiind de 3 ani între noi?

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Intreab-o daca are familie sau relatie apoi o inviti afara

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru mgtow):

Nu am experiență că nu prea am umblat cu fete gen ieșit la un suc sau o prăjitură dar ai dreptate, dar e o fată foarte liniștitiă și nu știu dacă i-ar place să o întreb dacă are vreun prieten

| mgtow a răspuns (pentru Katona_Claudiu_1999):

Mie nu mi-e rusine sa intreb pe una cati ani are, cica e lipsa de respect dar mi se rupe. Cand vreau sa stiu ceva intreb tot si cate pulimi a incasat daca e necesar... De fel asa e cel mai bine varsta, daca are relatie sau familie apoi cand afli ca e libera sau o bate barbatu poti sa-i zici ca vrei sa iesi cu ea

Păi am întrebat-o și știu câți ani are, numai că eu sunt mai timid și se vede foarte bine asta, cred că ar trebui să par mai serios, că să nu mă refuze categoric, însă la locul de muncă nucred că e momentul ce mai potrivit să discut cu ea dacă are prieten sau ceva de genu

Pe ascuns poti s-o intrebi nu are nimic

Cum so întreb pe ascuns, că nu suntem la scoala sa i pun bilet sub bancă sau ceva de genul, ea e casieriță la un magazin din zona mea, eventuala să-i dau de inteles ca imi place de ea prin gesturi sau ceva nu stiu

Fi direct cand o vezi altfel nai de unde sa stii care e treaba cu ea

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te ai gindit ca poate ea are prieten? Sau soț? Poate ei nu îi place de tine si daca îi propui direct s-ar putea sa te refuze, diferenta dintre voi doi este de 3 ani, ea este mai mică sau mai mare decat tine? Ce varsta ai, dar ea ai intrebat o?

| Spiderul a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Și ce dacă are prieten sau soț, mai bine încearcă decât deloc iar dacă ea are înseamnă că el nu o să mai încerce.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Spiderul):

Daca aia are soț este normal sa i distruga casnicia? Gîndire de om prost ai ce daca are prieten sau soț? Dar tu daca ai fi inselat ti ar plăcea?

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Păi eu nu știu dacă are prieten sau soț, da când vorbește cu mine are alt ton la voce decât cu alți are un ton mai mic la voce și parcă e puțin mai râgușită când mă vede, nu știu de ce ca 1. Nu mă cunoaște 2.Nu sunt o așa frumusețe să-i placă la o fată de mine, în liceu multe fete făceau mișto de mine că eram altfel decât alți, mai l-a locul meu, și nici nu arătăm că colegii mei

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru Spiderul):

Nu știu ce să zic, e o fată foarte calmă, nu cred că e ca alte pițipoance și are peste 20 de ani, puțin mai matură ca alea de 18-19 ani, și nu știu cum aș putea să o abordez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar prin faptul că ai pus întrebarea asta înseamnă că nu ești pregătit pentru o relație serioasă. Nici măcar pentru un refuz nu ești.

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc, azi am aflat că are prieten

| Unsfatbun a răspuns:

Data viitoare când mergi la magazinul respectiv, spune-i să-ți treacă numărul de telefon pe bon!
Îți dai seama că "nu vrea să pară ușoară" și o să-ți spună că este foarte ocupată. Trebuie să insiști puțin!
Succes!