anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Merita din nou sa sa te intilnesti cu fostul iubit

8 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Totul ramane la aprecierea ta si daca crezi ca merita de ce sa nu te intorci la fostul iubit. De multe ori avem nevoie sa ne facem ordine in inima si sufletele noastre, sa vedem unde am gresit, sa vedem ce mai putem face pentru a fi din nou fericiti, pentru a fi din nou langa omul drag.

| fabiola a răspuns:

Depinde de motivul despartirii si de cat te-a afectat sufleteste despartirea!

| ÅñdRa a răspuns:

Depinde de situatie, dar daca mai ti la el ar fi bine sa nu va intalniti pentru ca o sa incepi din nou sa te gandesti la elsadsi iar iti va fi greu(asta daca nu va impacati)

| supersexy a răspuns:

Nu eu cred car fi o greseala sati mai pierzi timpul el daca pe lume este atati baieti frumosi

| ranni a răspuns:

Doar dac iti iese ceva(injectia fericiri)sau dac vrei te intalnesti cu mine:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca da, dar totul depinde de tine...cum simti tu!

| Aerosmith a răspuns:

La mine a meritat o data. In rest... sunt baieti destui.

| aandreea27 a răspuns:

Depinde doar de voi doi si de situatia voastra. Dc inca va iubiti si v-ati despartit din motive independente de voi, atunci cred ca e bine sa stati de vorba, sa puneti totul in balanta si sa hotarati dc e bine sa va mai acordati o sansa. Daca in schimb despartirea a survenit datorita schimbarii lui, a sentimentelor sale fata de tine, atunci nu cred ca v-ar face bine o reintalnire.Pt ca iti vei da seama ca inca tii la el, inca te gandesti la el si revazandu-l iti va fi mult mai greu sa-l lasi in trecut si sa mergi mai departe; dar daca iti va face bine sa-l mai vezi odata, atunci cred ca e ok sa va vedeti.Totul depinde de tine.Bafta!

Întrebări similare