Daca este o chestie reciproca si imi cumpara si ea un cadou,merita,dar sa fac eu pe bufonu si sa ii cumpar doar eu si pe deasupra sa o scot si in oras pe banii mei cum vad la altii,nu merita...
Argumentarea e simpla,eu sunt adeptul egalitatii intr-un cuplu, nu consider ca daca este fata are mai multe drepturi in relatie decat am eu, cat ofera exact atat primeste, nimic mai mult, nimic mai putin.
Mie mi se pare mult mai romantic cand ii iei un buchet de flori sau un alt cadou intr-o zi oarecare, sau cand ea vine la tine cu o sticla de vin rosu, decat pe 14 sau 28 februarie cand se asteapta la cadou. Deci nu merita.
Nimic nu e mai Romantic decât o fatã care dã de bãut.
Sf Valentin e o sărbătoare forțată, împrumutată, niciodată nu mi-a pasat prea mult de aceasta zi, mi se pare mai mult pentu liceeni, iubirea o sărbătorești când vrei, oricum pentru mine a contat un cadou doar dacă am simțit ca persoana o face natural ca ii este caracteristic gestul, dacă o face mecanic mai mult ma enervează
Părerea mea este ca îi poti lua partenerei tale oricând un cadou dar de Vd cu toate semnificațiile lui or să iasă toti si o sa cumpere cadouri si partenera ta ca să nu iasă din tipar ar vrea si ea ceva ( nu toate ce-i drept ). Răspuns final : Si da si nu.
Cadoul de valentine a day faci doar daca ai gagica, nu e ca martisorul. trebuie sa ii faci persoanei iubite. Dacă tu tii la persoana aia da merita, doar e gagica-ta.
Nu,Nu e obligatoriu să fii in rând cu turma. Dacă vrei să surprinzi pe cineva cu un cadou, poți s-o faci in orice zi.
Anonim519 întreabă: