Nu merita sa astepti dupa nimeni care nu iti ofera ceea ce vrei atata timp cat tu oferi si te implici, fie ca e virgina sau nu/
Eu cred ca merita sa o astepti pana la nunta daca o iubesti foarte tare si ea isi doreste foarte tare asta.
Mai RAY, te consider ca esti un baiat inteligent. Ai ajuns sa iei in seama/considerare afirmatiile si convingerile exprimate de... Plato?
Poate dezinforma fetele cum ca noi baieti suntem asexuali ca si el
Nu merita. Dar o virgina sau o femeie care are putini parteneri sexuali poate fii mult mai buna ca lu-at de sotie.
Intelege ca unii au diferite mentalitati... nu se promoveaza nici o asexualitate, Regula Platonia e moralitatea cine nu se supune si face sex e pacatos. Astia nici nu isi dau seama ca sunt in razboi cu rasa umana.
Diferite mentalitati le inteleg cand sunt insotie de argumente desigur, nu pot intelege criminali, pedofili, violatori
Dar cine sti Dumnezeu ca cineva trebuie sa-ti aduca argumente, pentru principiile proprii?
Eu nu te inteleg pe tine, pui intrebari despre diferiti useri doar pentru a-ti confirma ceilalti ca ai dreptate.
Dar cine sti Dumnezeu ca cineva trebuie sa-ti aduca argumente, pentru principiile proprii?
sincer nu am inteles nimic
Eu nu te inteleg pe tine, pui intrebari despre diferiti useri doar pentru a-ti confirma ceilalti ca ai dreptate.
ceea ce fac eu e treaba mea, tu nu esti obligat sa raspunzi intrebarilor mele si nici eu sa dau socoteala, pun ce intrebari vreau, dau fundita cui vreau
De fapt dai fundita celui/celei care se potriveste cel mai mult a cum gandesti tu, nu oricui.
Asta e treaba mea cui dau 100 de puncte TPU
Nu merita sa astepti pentru nici o muiere, PUNCT. Simpla implicare a asteptarii denota lipsa de chimie animalica, sexuala. Asteptarea nu face altceva decat sa dizolve si mai mult chimia deja existenta, si aia in cantitati mici. Cu cat astepti mai mult, cu atat sexul va fi mai prost. Asteptarea e o mizerie. O viata am, si nu astept pe nimeni. Namaste.
Bineinteles ca, daca o iubesti, o astepti. Asta nu inseamna asexualitate, ci iubire.
O relatie presupune multe alte lucruri, nu doar sex... Nu cred ca ai sau ai avut multe relatii, avand gandirea asta.
Ce logica are Nu cred ca ai sau ai avut multe relatii, avand gandirea asta vs Merita sa astepti dupa o virgina pana la pensie sa faceti sex?
Intr-o relatie, tu te gandesti doar la sex. De lucrul asta femeile isi dau usor seama. Crede-ma pe cuvant, se vede clar cand tu-i vorbesti si el se gandeste doar la sex. Cand isi dau seama de asta, femeile iti spun "la revedere". De aceea nu cred ca ai prea multe.
Plato tu esti man? de pe cont de fata, hai ca esti amuzant
Pai cum, mai puteti face si altceva?
Ti-am dat eu dreptate? Tocmai ca spuneam opusul. Apoi "toate sunt curve" ca va refuza pe voi.
Recunosc ca ironia necesita un anumit nivel, pe care am crezut ca-l ai. Iarta-ma.
Nu exagera Alexxia intreci gluma, nu toate, sunt si fete, femei de calitate, eu nu consider femeia un obiect sexual
Mai zii, mai zii sa bagam la cap. Ca de aici nici unu nu avem experienta In relatii
Mutubal întreabă: