| RAY a întrebat:

Merita sa astepti dupa o virgina pana la pensie sa faceti sex? De ce se promoveaza asexualitatea pe aici?

40 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nu merita sa astepti dupa nimeni care nu iti ofera ceea ce vrei atata timp cat tu oferi si te implici, fie ca e virgina sau nu/

| RAY explică (pentru Drimmero):

Mann am visat ca eram o albina asa ca te rog ca pe viitor sa numai ma sugrumi rolling on the floor ,dar, ai dreptate, imi place ca te schimbi spre a gandi mai liber, stiu ca e greu asta, e ca un animal eliberat din cusca care nu stie ce sa faca

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Eu mereu am gandit liber si direct, nu m-am schimbat in privinta asta deloc,, ceea ce gandesc o spun, e mult mai sanatos asa.

Eram mic cand chinuiam albinele, dar mi-o si luam de la ele de 2 ori mai mult decat o faceam.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Da, mama am sugrumat albina si m-a intepat la inimoara https://www.youtube.com/watch?v=_PYSqcyUIYQ

| Hammurabi a răspuns:

Pe bune?
Ai mai face sex cu o virgină de 65 de ani? laughing

| sofisis a răspuns (pentru Hammurabi):

Sau la 65 de ani ar lua o virgina de 16-17 laughing)

| Hammurabi a răspuns (pentru sofisis):

La 65 de ani să zică mersi dacă mai poate lua aspirină, nu virgine... laughing

| mentholinks a răspuns:

Eu cred ca merita sa o astepti pana la nunta daca o iubesti foarte tare si ea isi doreste foarte tare asta.

| Plato a răspuns:

Sunt o carte deschisa, Ray. Intreaba doar. happy

| RAY explică (pentru Plato):

Esti sectanct?

| Plato a răspuns (pentru RAY):

Nu, sunt roman. happy
Crestin ortodox, dar o poti considera in mai multe feluri. happy Apoi, nu stiu daca m-as numi "intolerant". Intolerant doar cu prostia si imoralitatea, da.
Totusi, mi-ar placea propria secta, religie. Daca te bagi, te fac apostol. Mergi si tu si raspandesti cuvantul.

Ai avut iubita vreodata?

Pana in prezent.

| Emma30555 a răspuns:

Depinde de varsta, daca are peste 18 nu mai asteapta nici ea prea mult

| RAY explică (pentru Emma30555):

Cum nu, plato scrie ca si 10 vieti e ok rolling on the floor rolling on the floor

| corbulalbrosu a răspuns (pentru RAY):

Mai RAY, te consider ca esti un baiat inteligent. Ai ajuns sa iei in seama/considerare afirmatiile si convingerile exprimate de... Plato? rolling on the floor laughing rolling on the floor

| RAY explică (pentru corbulalbrosu):

Poate dezinforma fetele cum ca noi baieti suntem asexuali ca si el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita. Dar o virgina sau o femeie care are putini parteneri sexuali poate fii mult mai buna ca lu-at de sotie.
Intelege ca unii au diferite mentalitati... nu se promoveaza nici o asexualitate, Regula Platonia e moralitatea cine nu se supune si face sex e pacatos. Astia nici nu isi dau seama ca sunt in razboi cu rasa umana.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Diferite mentalitati le inteleg cand sunt insotie de argumente desigur, nu pot intelege criminali, pedofili, violatori

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Dar cine sti Dumnezeu ca cineva trebuie sa-ti aduca argumente, pentru principiile proprii?
Eu nu te inteleg pe tine, pui intrebari despre diferiti useri doar pentru a-ti confirma ceilalti ca ai dreptate.

Dar cine sti Dumnezeu ca cineva trebuie sa-ti aduca argumente, pentru principiile proprii?

sincer nu am inteles nimic

Eu nu te inteleg pe tine, pui intrebari despre diferiti useri doar pentru a-ti confirma ceilalti ca ai dreptate.

ceea ce fac eu e treaba mea, tu nu esti obligat sa raspunzi intrebarilor mele si nici eu sa dau socoteala, pun ce intrebari vreau, dau fundita cui vreau

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

De fapt dai fundita celui/celei care se potriveste cel mai mult a cum gandesti tu, nu oricui.

Asta e treaba mea cui dau 100 de puncte TPU

| OrdanKarris a răspuns:

Nu merita sa astepti pentru nici o muiere, PUNCT. Simpla implicare a asteptarii denota lipsa de chimie animalica, sexuala. Asteptarea nu face altceva decat sa dizolve si mai mult chimia deja existenta, si aia in cantitati mici. Cu cat astepti mai mult, cu atat sexul va fi mai prost. Asteptarea e o mizerie. O viata am, si nu astept pe nimeni. Namaste.

| RAY explică (pentru OrdanKarris):

Cata determinare pe mine, bravo

| Alexxiax98 a răspuns:

Bineinteles ca, daca o iubesti, o astepti. Asta nu inseamna asexualitate, ci iubire.
O relatie presupune multe alte lucruri, nu doar sex... Nu cred ca ai sau ai avut multe relatii, avand gandirea asta.

| RAY explică (pentru Alexxiax98):

Ce logica are Nu cred ca ai sau ai avut multe relatii, avand gandirea asta vs Merita sa astepti dupa o virgina pana la pensie sa faceti sex?

| Alexxiax98 a răspuns (pentru RAY):

Intr-o relatie, tu te gandesti doar la sex. De lucrul asta femeile isi dau usor seama. Crede-ma pe cuvant, se vede clar cand tu-i vorbesti si el se gandeste doar la sex. Cand isi dau seama de asta, femeile iti spun "la revedere". De aceea nu cred ca ai prea multe.

Plato tu esti man? de pe cont de fata, hai ca esti amuzant laughing laughing

| Plato a răspuns (pentru Alexxiax98):

Pai cum, mai puteti face si altceva?

De ce mereu cand cineva tine cu mine, lumea crede ca sunt tot eu? laughing

Tu comunici cu tine? laughing laughing

Pentru ca tu esti omule, ti ai facut cont de fata ca sa ma contrazici

Sa stii ca mai comunic si cu mine.
Cred ca e contul meu, tot eu am intrebat si daca sa fac sex cu iubitul meu. Verifica putin, mai, Ray.

Eu stiu ce fantezi ai mai omule, omul e satana pe pamant in stare de toate

| Alexxiax98 a răspuns (pentru Plato):

Ti-am dat eu dreptate? Tocmai ca spuneam opusul. Apoi "toate sunt curve" ca va refuza pe voi.

| Plato a răspuns (pentru Alexxiax98):

Recunosc ca ironia necesita un anumit nivel, pe care am crezut ca-l ai. Iarta-ma.

Nu exagera Alexxia intreci gluma, nu toate, sunt si fete, femei de calitate, eu nu consider femeia un obiect sexual

As vrea sa vad ce gandire ai de fapt

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexxiax98):

Mai zii, mai zii sa bagam la cap. Ca de aici nici unu nu avem experienta In relatii