Eu nu inteleg de ce sa cauti asa ceva? o relatie inseamna sa ai partenera langa tine nu la sute de km o necunoscuta la care sa-i spui iubita, greu sa ai incredere in cineva in ziua de azi, la multe fete le place sa aiba multi provideri cu care sasi piarda timpul pana cand dau de un mascul care sa le atraga fizic, deci slabe sanse sa gasesti o fata serioasa si sincera, sfatul meu cauta da din orasul tau atat ca alea sunt doar dezamagiri, iluzi si atat
E mai greu sa iubesti pe cineva daca nu poti sa petreci timpul cu acea persoana.Mie mi-a fost foarte greu si, pot sa spun sigur ca si lui i-a fost.
Dar nu e imposibil, normal.Trebuie doar sa aveti incredere si sa fiti sinceri.
Si oamenii de pe internet sunt tot oameni dar cand pierzi ceva, nu pierde si lectia!
NU NU NUUU gaseste-ti o iubita in real life nu pe internet, off generatia asta )
Ăm, nu ai cum să cauți o relație, cred eu.
Eu zic că e destul de ok să ai o relație pe internet, important e să ai încredere în persoana care o să îți fie alături iar ea să aibă încredere în tine. E adevărat că e greu dar nu e imposibil să ai o relație la distanță.
Știu o situație în care o fată și un băiat erau la distanță iar după un an jumătate s-au întâlnit iar și acum sunt împreună. Un exemplu de: "iubirea-nu-ține-cont-de-distanță"
Încă ceva, mai în glumă, mai în serios, am observat că îți cauți prietenă, te pot ajuta cu asta (ignoră-mi ultima propoziție, porcărie, scrisă)
Clementine întreabă:
anonim_4396 întreabă: