| Paine2222 a întrebat:

Merita sa continuam daca ne iubim dar nu prea avem lucruri in comun? Adica, tocmai asta e motivul pentru care ne-am despartit iar acum vreau sa ne impacam, dar vreau sa stiu daca imi bat capul degeaba.

5 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Daca chiar nu aveti prea multe lucruri in comun de ce nu renunti la ea?

Tu meriti sa fi fericit/a cu altcineva, si el/ea la fel.

De ce sa fiti doi nefericiti intr-un cuplu? Cand puteti fi fericiti cu altcineva?

Daca simtiti ca nu va potriviti, renunta.

Viata nu se termina aici.

| xanderblackx a răspuns:

Personal, spun ca nu merita, datorita faptului ca la "reinceput" va fi bine, dar pe parcurs, odata ce a intervenit monotonia candva, e inevitabil ca a intervenit si obisnuinta... nu prea aveti ce sa mai redescoperiti unul la celalalt. general vorbind acum, probabil merita, asta pentru a nu zice mai tarziu: "si daca...". depinde doar de tine. numai bine

| theona13 a răspuns:

Numai tu stii asta. daca inca esti la scoala nu si are rostul.isi avea rostul daca aveai un copil.iti ziceai ca de dragul copilului stati impreuna.chiar daca ti e greu ai sa realizezi in timp ca trebuie sa te bucuri si de viata.ramaneti prieteni

| Nim3niAltul a răspuns:

Eu zic ca nu conteaza daca sunteti cu totul si cu totul diferiti, stii tu,, lucrurile opuse se atrag'' daca va placeti si va iubiti nu merita sa va despariti sau sa va certati. daca simti ceva pentru ea da, daca nu nu. funa?big grin

| leonardy02 a răspuns:

Nu merita daca nu aveti lucruri an comun.