Nu. Ai sa te scapi in chiloti doar daca isi dezveleste sânii. Dar sa mai umbli si la savarină!
Ce faci omule o ora acolo, noi cum suntem (uni din grupul incel sau desvirginat) ne terminam rapid, apoi ce faci omule cu ea, cere o finalizare si acasa
Există incel în România?
Bine, știu că sunt unii care pentru o vreme stau singuri, că s-au despărțit de o fată eventual, dar să stea incel e cam ciudat.
Am văzut mai mult prin Occident fenomenul, unde stai închis în casă de dimineață până seara, unde nu iese nimeni prin cartier.
Sincer, poate s-ar putea să se fi ajuns așa și în România, dacă copiii născuți după 2005 nu ies pe afară. Pe vremea mea ieșeam cu toții, ne băteam, ne alergam, jucam v-ați ascunselea, eram și băieți și fete, se făceau cupluri destul de repede.
Nu! pentru 5 minute de sex, nu merita, fiindca mai mult de atat nu poate dura prima oara.
Esti proasta?
am zis ca platesc o ora
in acea ora pot sa imi dau drumul de 10 ori
Mai baitel, asta este doar in mintea ta de virgin, ca-n realitate intr-o ora nu-ti dai drumul decat odata, ca nu o sa ai tu erectii atat de dese si nici potent nu esti, fiind incepator.
Du-te si plateste si vedem cine rade la urma!
Aici dai dovadă de imaturitate, și de neștiință.
La prostituate, dacă ți-ai dat drumul, indiferent că mai ai timp disponibil, trebuie să pleci.
Sincer se poate întâmpla și invers. Dacă nu-ți dai drumul imediat, ci te îmbârligi, poate dura chiar foarte mult, chiar și mai mult de o oră, dar îți spun sincer că nu prea îți va da nicio plăcere.
Caută o fată cu care să te însori, nu-ți pierde banii la curve.
Caut-o la o bibliotecă, mergeți după la o pizza, la un suc, la o terasă, ieșiți în oraș, vă cunoașteți, după căsătoriți-vă.
Mă 300 e cam mult incerca să găsești cu 200 sau 250 pe oră.Dar daca fata e foarte frumoasa poate merita.
Bine dar trebuie sa ai tragere de inimă și să fii hotărât daca te duci acolo.
Adică dacă ai emoții sau ți-e frica nu prea are sens sa te duci că nu o să ți se scoale.
Oricum îți trebuie un buget mare că sa te duci acolo.
Dar dacă tot de duci selectează fata care ți se pare cea mai frumoasa din punctul tau de vedere.
Dezvirginarea e un moment important al vieții și trebuie să o faci cu o fata cat de cat atractiva.
In principiu merita.
Te irosesti degeaba si mai dai si bani) Pune mana si abordeaza.Toate au aceeasi pasa**ca, sufletul e important la om, si tu vrei sa il pierzi si pe bani. Joaca la ruleta sau loto, investeste eu zic ca ai respect de tine.Respecta-te si fa si pe altii sa te aprecieze.
Sa o crezi tu ca sufletul conteaza
DA,ca suntem nemuritori, si facem ce ne taie capul, ca dupa la batranete sa plagi ca copilul mic ca nu ai stiut ce faci, hai ca mai poti repara o viata, hai ca mai poti repara puritatea si "naivitatea" sigurrr...
Corect!
Adolescenții nu prea-și dau seama ce prostii fac. Dacă ar asculta mai mult de sfatul bunicilor lor, le-ar merge mult mai bine.
Ei nu-și dau seama că nimănui nu prea-i pasă ce ai făcut în tinerețe, câte femei ai avut etc., în special dacă la final tot același constructor pe șantier ajungi, ca și cel care a avut doar o femeie.
Ar trebui să se apuce de învățat, nu să piardă vremea cu prostii. Educația rămâne, când restul trec.
Spunea chiar Sfântul Ioan Gură de Aur, din ce știu că educația este cea mai mare artă, căci pictorul pictează un tablou mort, dar pedagogul lucreză pe un om viu.
Da, adica sa fim sinceri nicaieri nu gasesti sa faci sex gratis cu o femeie sa arate ce acelea...
Daca merita sau nu asta o sa vezi tu la final, cam mult 300 ca virgin incearca la 150-200 ca si asa o sa dai banii degeaba fiind prima data
RazvanTincabossu întreabă:
anonim_4396 întreabă: