Depinde daca a gresit el cand v-ati despartit atunci categoric nu cum a gresit o data mai poate gresi si a doua oara iar daca v-ati despartit din cauza unor prostioare eu spun ca de ce nu ai mai incerca incercarea moarte nu are dar te anunt sa fi foarte prudenta sa ii vezi toate gesturile ca mai tarziu sa nu iti para rau si sa regreti.
Depinde de el adica daca esti sigura ca te iubeste si iti mai cere o sansa, da dar altfel NU
Din proprie experienta, iti spun ca am incercat de n ori sa o reluam de la inceput, dar in zadar. Pana la urma tot ne-am despartit... Asta este o parere personala de-a mea, dar nu este neaparat obligatoriu sa se intample la fel si in cazul tau, insa in majoritatea cazurilor treaba nu prea mai merge inspre bine odata ce v-ati despartit.
Depinde daca merita el sau nu. eu zic ca atata timp cat nu aduce un plus la buna ta dispozitie nu are rost, mai mult te chinui.
Doar daca esti ferm convins(a) ca s-a schimbat/se poate schimba ceva.
Altfel oricat ai incerca, pierzi timpul incercand sa faci in mod repetat acelasi lucru in acelasi mod si sa astepti rezultate diferite.
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: