Din moment ce il iubesti normal ca trebuie sa lupti gandeste-te inainte sa lasi totu balta daca l'ai vedea cu alta cum te'ai simti daca l'ai lasa sa plece cum ai indurera dorul d el daca o sa te uite si o sa fie cu alta d inima ta ce se mai alege...el e inima ta big hug nu renunta la ea atata timp cat o ai pretuiestel >big grin
Realizezi ca nimeni in afara de tine nu iti poate da un raspuns nu?
Asculta-ti inima.
Dacă iubeşti şi eşti iubit/ă,merită.
Dacă ai sentiment din partea persoanei iubite,mergi mai departe.
Crede,speră,uită,iartă.
Însă dacă persoana respectivă nu te iubeşte,amână totul.
Renunţă acum la tot ce ai mai drag.
La tot ceea ce îţi mulţumeşte sufletul.
Decizia îţi aparţine.
Doar tu ştii cum este mai bine pentru tine.
Dacă te iubeşte,luptă.
Dacă nu te doreşte, amână totul...
Nu te va iubi în timp.
Te va aprecia, după ce te va pierde...
Aşa-i mereu...
Merita sa lupti pentru ceea ce iubesti, daca si ceea ce iubesti merita efortul!
Din moment ce il iubesti normal ca trebuie sa lupti gandeste-te inainte sa lasi totu balta daca l'ai vedea cu alta cum te'ai simti daca l'ai lasa sa plece cum ai indurera dorul d el daca o sa te uite si o sa fie cu alta d inima ta ce se mai alege...el e inima ta nu renunta la ea atata timp cat o ai pretuiestel >
Depinde de stuatia care este.
Intrebarea ta nu imi ofera multe detalii asa ca voi presupune eu.
Merita sa lupti pentru dragostea ta atunci cand persoana de langa tine a facut si ea sacrificii pentru tine, a fost interesata de tine, te-a pretuit, a avut grija de tine, te-a sprijinit in tot ceea ce ai facut, ti-a fost laturi in cilpele cele mai grele.
Daca a facut contrariul, merita sa te injosesti? Cand pe lume sunt atatea persoane cu un suflet bun care asteapta sa fie descoperite?
Tu decizi, eu ti-am oferit niste sfaturi.
Succes!
In viata in general trebuie sa lupti, pentru dragoste nu tot timpul, depinde pentru dragostea cui sa lupti.
Depinde de situatie... daca persoana se supara din orice (adica fitoasa) atuncia poti s-o lasi ca nu prea daca e draguta frumoasa buna(nu neaparat) si daca stii ca te place lupta daca u crezi ca e fitoasa (nu prea e recomandat sa te uiti dupa fete fitoase mai bine sa le evitzi) acum depinde si de tine
Fight for your dreams again and again and again. ( Vescan & Ligia - Wake up ) Dragostea este tot ce ne-a mai ramas. FIGHT!
AndrewTate7789 întreabă: