Daca incerci de mult timp sa il faci sa vada cat de mult il iubesti si el nu este deloc impresionat de eforturile tale atunci clar nu mai ai dc incerca sa lupti, pentru ca in lumea astea sunt sute, mii, milioane de baieti care asteapta sa isi gaseasca perechea!
Nu draga mea. De ce? pentru ca se va amuza pe seama ta, iar tu, cand iti vei deschide ochii vei fi la picioarele lui. Iti plac sclavii? dar robii? eu zic ca nobilii sunt mai buni!
Daca nu te iubeste, chiar nu are rost pentru ca sentimentele lui/ei nu se vor schimba nici o data.asta a fost parerea mea :X
Asta este o intrebare care mi.am pus`o si eu si am ajuns la concluzia ca nimeni nu merita sa lupti :-si mai ales daca tu dai totu' si el/ea nimic.Deci clar nu
Ce draq mai e si aia?
Sado-masochistii fac parte din regia lui Satan! te inspaimanta? atunci nu-l mai pomeni!
Nu e adevarat..nu neaparat.
Iubire trebuie sa fie din amebele parti, daca este din partea decat la unu nu ai sa faci nimic.
Nu prea merita, e pierdere de timp si la un momendat o sa te manipuleze daca vede ca ti mult la el/ea
Daca ti foarte mult la el si ai face orice atunci da.pantru ca asa ii dovedesti ca il iubesti foarte mult.
succes
Nu merita, mam convins singur de asta, chiar daca veti fi impreuna nu va fi pe mult timp.