| Ankiss123 a întrebat:

Merita sa lupti pentru iubire?

20 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Depinde,da si nutongue

| Dash a răspuns:

...depinde

| MissL a răspuns:

Depinde, daca sti ca exista o baza in aceea iubire, si ti se ofera sentimente, atunci DA merita sa luptzi pana in panzele albe, si e cea mai dulce lupta!winking

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Depinde de caz.in mod normal sa lupt pentru cineva pe care il iubesc si din x motive nu vrea sa mai fie cu mine nu as lupta...nu se merita pentru ca ar i mai mult o lupta cu mine insumi...alt mod nici atat in general barbatii lupta pentru femei nu invers! funda?

| ruPfashu a răspuns:

Merita! Atata timp cat iubesti si esti iubit! Pentru asta traim pana la urma, si nu cred ca exista ceva mai frumos pe lumea asta decat sa iubesti si sa fi iubit love struck

| AlysaAly a răspuns:

Daca iubesti cu adevarat si esti dispus/a sa induri orice obstacol, da merita.

Noi suntem ca asa:

Ne nastem ca sa traim,
traim pentru a visa,
destinul nostreu este sa murim,
misiunea noastra este sa iubim.

Logic nu credeti?

| AlysaAly a răspuns:

FeeLiiCiiTaaRii daca ai reusit ne bucuram ca te-am ajutat

| СЛивка a răspuns:

Daca simti ca tii cu adevarat la partenerul tau atnci DA,daca totusi il iubesti cu adevarat merita sa lupti pentru tot ce a fost frumos impreuna,pentru toate amentirile, pentru tot, tot ce va leaga.Eu cred ca MERITA sa lupti pentru iubire daca dragostea dintre voi e una pura si adevarata,iar daca nu trebuie sa tinzi spre asta! MERITA, MERITA, MERITA.

| trista_5619 a răspuns:

Bine, am auzit si eu ca merita sa lupti pentru iubirea adevarata, dar cum mai sa lupti? cu arme, cu sabii sau cu batalii? daca este pentru tine dragostea cu pricina, nu ai avea nevoie sa lupti, ca doar este a ta si nimeni nu ti-o poate lua. Asa ca, cum este scris acolo sus, asa va fi aici. nu stiu daca ai inteles ceva, dar altfel nu-mi pot exprima parerea, ai grija de iubirea care este mereu langa tine, nu trebuie s-o furi cu forta, Si daca lupti pentru ea, nu iese ca o castigi cu forta? mai ganditi-va putin... pup dulce.

| lucik93 a răspuns:

La aceasta intrebare pot sa iti spun cu mana pe inima ca DA e adevarat ca pentru unele ciar nu merita dar odata ce ai gasit persoana cu care te potrivesti si pe care o iubesti cu adevarat atunci trebuie sa lupti din tot sufletul pentru asta.iti spun din propria experienta.si chiar a meritathappy

| Andruska_4790 a răspuns:

Da.mai ales atunci cand iubesti cu adevarathappy

| ovidius a răspuns:

Pentru iubire ca şi concept, DA.
Pt iubirea celuilalt... hmm. depinde.

| bianca154 a răspuns:

Merita sa pierzi iubirea stiind ca nu ai luptat pentru ea? ti-am raspuns cu o intrebare

| Ankiss123 explică:

Multumesc tutror pentru raspunsuri:*
Am incercat si am reusit happy

| XXX_9986 a răspuns:

Daca el sau ea te iubeste din tooot sufletul :X Atunci raspunsul este DAA merita sa lupti pentru cineva care te iubeste :X
Sper ca ti-am fost de foolos :X mult Noroc kiss

| Tinkerbell_3393 a răspuns:

Eu zic ca merita sa lupti pentru iubire

| YoungSteve a răspuns:

laughing"dragostea nu-i o lupta"winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, iti pierzi timpu degeaba lupandute. mai bine apelezi la o arma. econominsesti timpwinking.Cum au zis si ceilalti : depindewinking.Da daca-l iubesti cu adevarat, nu daca e la mistowinking.

| EddyeR a răspuns:

Parerea mea e ca nu trebuie sa lupti pentru iubire... nici nu merita pentru ca intr-un moment tot in situatia de mai bine ramanem prieteni sau te consider ca un frate/sora...nu exista dragoste pentru totdeauna.doar dragoste pentru prosti pentru ca nu pot sa vada cu adevarat ce face parteneru de viata.in unele momente mi-ar fi convenit sa fiu prost. asta e.Succes

Întrebări similare