| bleakk a întrebat:

Merita sa mergi cu iubita in club la party-uri sau nu e de asa ceva o intalnire/iesire cu iubita?

16 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Sunt persoane care se distreaza acolo, in compania iubitului/iubitei. Habar n-am, nu ti-as recomanda. Eu una, am incercat mereu sa evit iesirile in club (impreuna) pe perioada relatiei, nu stiu, nu-mi pot explica motivul. Eventual cu gasca de prieteni, deja mi se pare altceva.

| Morenna10 a răspuns:

Daca pe partener il pasioneaza nu vad de ce nu.

| Vvistula a răspuns:

Nu

| corbulalbrosu a răspuns:

Doar in cazul in care nu sunteti Iehovisti, Baptisti si mai stiu eu sectanti.

| LoveSleep a răspuns:

E ok, atâta timp cât mergeți să vă distrați, nu să vă uitați la ceilalți.

| Doub a răspuns:

Mie nu mi-ar placea.thinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Esti genul meu laughing

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce pacat ca ea nu crede asta laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Ba da stie foarte bine, numai ca nu recunoaste ca e mai timida happy

Răspuns utilizator avertizat
| Xpressurself a răspuns:

Pai daca e iubita ta inseamna ca o iubesti si va place sa fiti impreuna. dar o iubesti sau vrei sa gasesti alte fete. vezi si tu cum folosesti cuvantul "iubita". iubita este ca si cel mai bun prieten insa nu este un baiat, ci o fata. in plus exista multa iubire intre cei doi prieteni.

| CodrutEnergy a răspuns:

Stii, desi nu ti-am dat apa la moara atunci cu problemele tale emotionale, chiar credeam ca ai potential si ca e ceva de capul tau.
Dar in ultimul timp vad ca te lasi prada tutoror tampeniilor specifice varstei. ba cu probleme de ordin estetic, insistand sa ne arati cat esti de complexat desi ti s-a explicat ca esti NORMAL, acum ai inceput cu gagicile, clubareala...Pacat.

Indiferent ce idee aveai tu iesit cu iubita, ce naiba ne intrebi pe noi? Voi decideti ce va face placere.

| bleakk explică (pentru CodrutEnergy):

Interpretezi si tu gresit. In primul rand,nu ai de unde sa stii daca sunt complexat,poate doar ceream o simpla parere,ai dreptate aici,a unor useri de pe TPU,care nu ar trebui sa conteze,insa pe mine ma interesa. In al doilea rand, la aceasta intrebare nu vream sa imit, sa fac, sa dreg, ci doar sa aflu:"Merita/credeti ca e ok?" ce iti spune?

| CodrutEnergy a răspuns (pentru bleakk):

Ah, nu esti, normal ca nu, insistenta intrebarilor, preocuparea ta excesiva plus ca te gandeai la niste operatii estetice ce indica? Ca te simti foarte bine in pielea ta, normal.
Chiar daca cereai pareri in general, mi se pare o discrepanta mare intre alte intrebari alte tale si rahaturile astea.
Dupa cum vezi si altii au interpretat ca era vorba de situatia ta, pentru ca nah, nu ma gandeam ca e tocmai ceva de dezbatut laughing, nu vad sensul.

| bleakk explică (pentru CodrutEnergy):

Eu doar ma interesam/vream sa cunosc, nu cred ca trebuia mentionat si asta. "Rolul" fiecaruia e sa raspunda (daca vrea), nu sa intrebe DE CE SA RASPUNDA. daca intelegi.

| georgi91 a răspuns:

Mie imi place sa ies in club cu iubitul si cu prietenii. Este foarte funny atata timp cat nu se exagereaza cu gelozia si cu reposurile dupa ( " de ce te-ai uitat la ala/aia?", "de ce nu stiu ce?" etc). Eu cand ies in club cu iubitul nu am nici o problema daca mai danseaza si cu o amica, o colega sau o veche cunostiinta, de asemenea nici el nu are nici o problema daca dansez sau socializez si cu altcineva, atata timp cat aveam incredere unul in celalat, ne iubim si ne respectam, este totul ok.