Sfatul meu? Ignoro nu ai ce sa-i faci unei femei! Mai ales daca ii arati ca tii la ea. Ea tot timpul va sti ca te poate lua inapoi oricand vrea ea. Ignoro, treci peste nu are rost. Fetele astea merita o doza de suferinta ceea ce ofera si ele . Daca o sa-i tii in seama si o ii arati ca tii extrem de mult la ea nu o sa o ai inapoi si nici nu o sa poti trece peste.
Ar fi bine sa-i explici ca tii la ea. Nu am am inteles bine intrebarea pusa te tine. Scuze. Trebuia sa actionezi inainte sa fie cu prietenul ala al tau.
Bine zis Danut. Lasa ca femei sunt destule. Si nici in prieteni nu prea e ok sa ai incredere in ziua de azi si poate fi si partea ca el nu stia ca tii la ea. Acum depinde. Iesi la lumina nu sta inchis!
Dragul meu, nu te invinovati daca s-au cunoscut prin tine, iar acum sunt impreuna.E adevarat ca prima dragoste nu se uita, dar cu timpul ti-o vei aminti din unghiuri diferite.Vei mai trece prin asta.Gandeste-te ca esti la varsta cand trebuie sa cunosti personalitati si caractere diferite ale oamenilor.S-a dovedit ca prima ta prietena e nestatornica, asa ca trebuie sa fi multumit ca ai cunoscut-o cum e in realitate, inainte ca relatia safi devenit mai serioasa. Poate ca alte fete au stat deoparte vazandu-te cu ea, iar acum esti liber sa cunosti, poate alt gen.Fruntea sus, prietene, ia viata in piept si infrunt-o asa cum e!
Am uitat sa va spun ca vineri cred ca ma intalnesc cu ea sa vorbim intre 4 ochi ca ea mi-a zis. ca avem multe de povestit? oare daca incepe ea eu ce intrebari sa ii pun?
Bananacantareata87 întreabă: