Da, insa in prima faza, cand ea a hotarat sa te paraseasca. Si fara sa te vada ea! Nu ai vrea sa ramana cu tine doar din mila!
Apoi insa, dupa 2-3 zile, trebuie sa iti revii si sa incerci sa o recuceresti.
Ideea e sa nu renunti! Daca iubesti cu adevarat, nu renunti! Iar ea, daca simte totusi ceva pentru tine, va aprecia faptul ca nu te dai batut si lupti pentru a o recuceri!
Mult succes!
Dacă este o fată pe care o iubeşti, o fată sinceră, care ştie ce este aceea demnitate, o preţuieşti foarte mult, şi de ce nu, poţi să faci şi lucru ăsta dacă trebuie , dacă te pune în situaţia asta, să plângi pentru ea, sau să-ţi plângi de milă!
Nu, singura fată pentru care merită să plângi este femeie iar aceasta este mama ta.
Nu merita. daca nu a fost sa fie asta e.sunt o groaza de fete frumoase pe planeta asta dc ai plange pentru una.eu mi-am invatat lectia si nu o sa se mai repete. daca esti casatorit cu cineva ar trebuia sa plangi dar altfel nu merita.in minte ta tu trebuie sa contezi cel mai mult si sa fi mai presus de toti altfel te calca toti in picioare.asta e omu
Esti prost cum sa plangi pentru o fata pana nu ai o relati serioasa.nu murdari servetele degeaba
Nu! viata merge inainte. eu m-as simti penibil daca unu' ar bocii pentru mine
Dar daca ea nu ma iubeste?
Cu siguranta s-a despartit ea de tine nu-i asa?
sI tu ai pus mult suflet la aceea fata...
Dar uite si cu plansu nu rezolvi nimic doar. reversi rabusnarea [ tristetea ].
Nu stiu ce s-a intamplat intre voi dar...
Asta dai dovada ca ai iubito cu adv.:*
Dacă nu te iubeşte, atunci plângi, descarcă-te, însă fără să te vadă.
AH...pai daca o iubesti din tot sufletul, sigur ca da.am patin si eu una ca asta si m-am simtit ruinat, dar merita