| mardeamor a întrebat:

Merita sa sufar si sa plang atat de mult? simt ca nu mai am rost in viata simt ca ma scufund adanc si ma intreb dc?sadiubitul meu are probleme nu stam impreuna.are datorii si incearca sa faca bani sa le achite insa asta il face sa nu mai fie ca la inceput, s-a schimbat mult, imi zice ca ma iubeste mereu dar simt ca nu cu adevarat simt ca nu este genul de baiat pe care mi'l doresc, cel care ar face orice ca eu sa fiu fericita, cel care ar da totul pentru mine, si totusi nu stiu de ce ma leg atat de el parca nu vad viata fara el, imi este si frica de singuratate dar ma intreb oare il iubesc sau este doar aceasta teama de a nu avea pe nimeni? se poarta frumos cu mine dar doar cand sunt cu el in rest il sun eu mereu ii dau mesaje dar se scuza ca are probleme si ca le va rezolva, sa il inteleg? mi-a promis ca in 2 luni ne mutam impreuna, sper ca va fi asa.cum sa vad daca chiar il vreau pentru totdeauna daca il iubesc din suflet, nu sunt fericita deloc.sunt ranita terminata. daca nu ma cauta il caut ca o disperata si stiu ca nu ar trebui dar nu mai pot nu stiu ce e cu minecryingnimeni nu ma asculta nu ma intelege, sa termin cu el nu ma lasa sufletul, cred ca as fii terminatacrying:-

4 răspunsuri:
| Marijuana a răspuns:

Pai a zis ca face tot posibilul ca in 2 luni sa va mutati impreuna.Intelege`l si pe el daca zici ca are probleme si datorii.Ai rabdare, nu pune punct doar pentru asta, nu te lasa batuta, nu renunta la iubire, ca eu am renuntat din cauza unor porcarii si acum sufar...macar tu sa nu patesti la fel

| Addddda a răspuns:

Heii kiss. situatia ta este cam uratica dar nu trebuie sa dramatizezi! deloc. poate ca sunteti de mult timp in preuna si de aceea nu te lasa sufletu` sa il lasi pe el, sau poate tii la el si nu`ti dai tu seama cu adevarat, daca chiar nu esti fericita cu el, primul lucru incearca sa ii spui lui tot ce simti sa dai cartile pe fata, intre 4 ochii, si vezi ce iti spune si el cum o sa reactioneze. si daca vezi ca situatia nu se schimba de loc si tot asa suparata esti :-s eu is de parere ca mai sunti enshpe mii de baieti care sigur te`ar face fericita >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
nu stiu ce sa-ti zic pentru ca povestea mea ar fi identica
daca as vrea so postez, as copiao pe'a ta pentru ca e exact la fel
sad

| claudiu_9958 a răspuns:

Adelina toti avem problema si multe datorii, dar cand iubesti pe cineva nu mai conteaza nimic si nimeni nu ne poate desparti. A cum nu stiu daca el te iubeste cu adevaratsadimi pare rau sa iti spun asta