Noi ne trimitem des mesaje de dragoste
Chiar imi place, pentru ca stiu ca il fac fericit, si el la fel pe mine.
De obicei le inventez eu, are mai mult farmec si cum zice el, il uimesc din ce in ce mai mult
Cu un sms scris din inima, si cu un,, Te iubesc,, la sfarsit, il vei da gata.Vei creste in ochii lui, cand va vedea ca te`ai straduit, si va aprecia asta.
Mult succes!
Ne trimitem rar sms...suntem mai tot timpul impreuna, dar ultimul sms pe care mi l-a trimis suna ceva de genu "Somnic usor iubire :* te iubi :*:*:* "
Cred ca obisnuiam( spun obisnuiam pentru. ca vara eu sunt solo tot timpul pentru. ca nu ma pot abtine sa nu flirtez cu vreun baiat asa ca mai bine solo decat sa am pe constiinta... ) sa ii trimit sms -uri simple gen " Te iubesc" dupa parerea mea au cel mai mare efect un simplu "te iubesc " e de 10 ori mai bun dect orice sms siropos
Buna, eu nu am trimis niciodata in schimb el mi-a trimis si inca foarte frumoase, dar poti sa ii trimiti un simplu sms cu un `te iubesc` fara poezii de love lungi si plictisitoare, cred ca valoreaza mai mult un sms simplu plin de naturalete si din suflet...
Din tot ceea ce iti ofera viata pastreaza intotdeauna ce iubesti, caci numai atunci simti cu adevarat ce inseamna fericirea...
anonim_4396 întreabă: