Esti viata mea si n-as lasa nimic sa mi te ia
Stiu ca e tarziu dar vroiam doar sa iti spun inca o data ca te iubesc!:X
In fiecare noapte adorm cu tine in gand...esti singura care ma ridica cand sunt la pamant
In intunericul din jur, tu esti lumina mea!
Cu toate ca te vad si stau in bratele tale ore intregi… nu ma satur de tine nu ma satur de sarutarile si mangaierile tale! Simt ca explodez de atata fericire iti multumesc! Te iubesc
Soarele nu ar fi portocaliu, marea nu ar fi albastra, eu nu as fi fericit daca nu ai fii tu!
Esti cel mai minunat lucru din viata mea Esti lumina ochilor si razele de soare. Esti ingerul cel mai plapand al vietii mele Esti dulceata buzelor mele si ingerul lacrimilor mele, bucuria vietii si darul inimii mele.
Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.
Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as allege momentul cand te-am cunoscut. te iubesc puiule
sper sa te ajute:*
Iubita mea nu am cuvinte,
sa-ti zc ce am in minte,
nu stiu cum sa-ti dovedesc,
ca pe tine te iubesc,si doresc
sa fim fericiti, nu plictisiti,
sa ne purtam ca doi iubiti, indragostiti...
nu pot sa-ti ofer orice
dar in schimb iti dau dragoste
si fericire...
rimele mele nu-s perfecte
dar pe perete
mazgalesc si scriu ca TE IUBESC... Dar ma feresc...de lumea rea
care ma vor distrus.
Si de u sa fiu dispus,sa ma despart,dar nu-i acult ca-s numai vb goale, temporale.
pentru dragostea ta as fi instare, sa-i calc pe toti in picioare...Iti spun pe cuvand nu-s vb in vant...
Rimele mele nu sunt de inteles, sunt fara sens...da tot ce scriu in ele, explica tot ce gandesc si cred ca ai inteles ca te iubesc!
Telul meu in viata este sa te fac sa te simti la fel de fericita pe cat de fericit ma faci si tu!
Locul tau e in paradis dar pana ai sa ajungi acolo o sa am grija sa nu te simti prea rau nici aici pe pamant.
De-as avea aripi...le-as da pentru un sarut de la tine
Mi-au trebuit 10 secunde sa ma indragostesc de tine, mi-au trebuit cateva saptamani sa te cuceresc, mi-au trebuit luni sa ajung sa te cunosc cu adevarat, si-mi vor trebuii vieti… sa ma satur de tine.