Buna, trebuie sa ai incredere in tine, fi optimist...vei vedea ca vei intalni o fata potrivita pentru tine, nu iti pierde speranta, undeva sigur se afla o fata care sa o iubesti si sa te iubeasca, nu ai de ce sa fi trist sau dezamagit, poate nu ai cautat unde trebuie, sau poate sunt multe fete care ar vrea sa fie cu tine, dar poate nu iti dai seama...vei vedea ca va rasari pana la urma soarele...
In primul rand, nu esti singurul fraier care nu e in stare sa isi faca o prietena.Sunt foarte multi.In al doilea rand, nu esti fraier. Pur si simplu fata aceea avea prieten sau nu era pregatita atunci pentru o relatie.
Nu trebuie sa fi cu moralul la pamant. Trebuie sa ti mereu capul sus, sa fi mandru si astfel vei atrage fetele.
Daca una nu a vrut, nu e nicio problema, urmatoarea, si tot asa.Nu trebuie sa te tii dupa o fata.Pe mine chiar ma enerveaza acest lucru. M-am confruntat cu problema asta si e nasol sa fi intrebata in fiecare zi daca vrei sa fi iubita lui...Deci nu fi sacaitor.Fi mandru si accepta o respingere, fara sa pari pampalau.
Hai ca o sa gasesti tu o fata care sa te iubeasca asa cum meriti!
Trebuia sa ii spui :"nu sti ce ai pierdut"...am glumit.asa se mai intampla si nu prea poti sa decizi ce vrei sa simti daca iti place de ea, ai vrut sa fitio impreuna, tea refuzat.insemna ca nu a fost sa fie e mai bine asa decat sa stea cu tine o perioada si sa te lase cu ochii in ploaie ...crede-ma o stiu din propria experienta.
Greseala pe care o faci este aceea ca tu o placi, te indragostesti de ea si abia apoi ii spui ca vrei sa-i fi prieten.Chiar daca tu faci primul pas, asteapt-o si pe ea si mergeti impreuna pe drumul dragostei!
Pfffffff... dargostea asta... nu cred ca o sa scapi de acest sentiment prea usor...cred ca daca ti-ai faco o alta prietene te-ai gandi la ea si ai uita pana la urma de fata aceea...si in plus gandeste-teca nu e ultima fata de pe pamant si ca asta e...
Incipuieti ca nare dinti cai baba si i pute botu da mai mult timp a si batetzi joc de ea
Nu te gandi la asta. Daca te incalzeste cu ceva nici eu nu am iubita. De cele mai multe ori in astfel de cazuri fata refuza baiatul din diverse motive, baiatul tot insista sa stea pe aproape si pana la un moment. Baiatul renunta si atunci fata incepe sa simta lipsa pretendentului si isi da seama ca si lui de fapt ii placea oarecum. Sunt multe relatii care au inceput asa crede-ma. Nu trebuie sa disperi pentru ca o fata odata si odata tot va zice da.
Nu toate au iubit acum. Sunt si fete care se intreaba : sunt singura fraiera care nu poate sa-si faca un prieten.