anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mhmm...pai as avea nevoie de o parere(si un sfat)hee hee Sunt cu un baiat care tine la mine dar nu cred ca as putea zice ca e reciproca chestia.*_* Sunt cu el de 3 saptamani (wow) laughing [bine, faza e ca nu ne-am vazut niciodata "face in face"ca na', eu am fost in tabara, la mare si etc si el la fel si stam in "zone diferite" ] Si ma simt naspa pentru ca eu iubesc un alt baiat de ceva timp (suntem prieteni) happy si na'...nu prea ma pricem sa frang inimi laughing. Eu sunt de vina pentru ca i-am spus "da" dar era perioada aia cand toata lumea era "intr-o relatie" si numai eu eram singlee laughing
Nu prea stiu ce sa fac, as vrea sa ii dau papucii dar cum? Ce sa ii zic? Simt ca imi bat joc de el sad
Deci, e cineva trecut prin asa ceva? laughing Ce ar trebui sa fac?
P.S : daca vreti sa ma criticari mai bine tine-ti pentru voiwinking :*

Răspuns Câştigător
| ViataFaraSuflet a răspuns:

Buna seara.si da am trecut prin asa ceva (desi sunt baiat), stiu cum te simti pentru ca nu e usor sa ai pe constiinta faptul ca ranesti pe cineva... sfatul meu e sa-i spui faptul ca a fost un raspuns pripit si sa incerci cumva sa o spui intr-un mod care sa nu-l raneasca prea tare, ca de ranit oricum il vei rani dar sa nu-l ranesti prea adanc...cand despre celalalt baiat pe care Il placi, eu iti propun sa-l mai cunosti ca sa nu ajungi sa-ti para rau mai incolo...in cazul in care crezi ca il cunosti si il accepti asa cum e el cu calitati si defecte... du-te la elwinking

| gingergirl1 a răspuns (pentru ViataFaraSuflet):

Nu e cazul, il cunosc bine si pe el si pe familia lui.dat na' nu cred ca ma place laughing Am mai trecut odata prin o experienta asemanatoare laughing dar pana la urma baiatul acela imi daduse papucii, poveste lungahee hee
Oricum mersi de sfat happy

5 răspunsuri:
| Doηηa a răspuns:

Buna! Eu nu am trecut pentru ca nu accept asa pe oricine mai ales sa nu am sentimente.Nu sunt genul sa fiu in pas cu lumea, mai bine singura decat cu cineva "la vrajeala". E simplu, nu lasa lucrurile sa avanseze.Lasa-i un mesaj in care ii spui adevarul.Se mai intampla, mai ales daca nu v-ati intalnit nu e mare chestie. O sa-i treaca.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Pai nu va leaga nimic, daca zici ca nu l-ai vazut; da-i o intalnire si cere-i o prajitura la cel mai scump restaurant si te va lasa brusc, ii mai spui ca asta e stilul tau de viata etc.

| Ioana011 a răspuns:

Buna! Cel mai bine este sa ii spui direct la telefon ( daca spui ca nu v-ati vazut ), nu are rost sa stai cu el sa ii dai speranta. Lui o sa ii treaca, inclusiv ca nu aveti amintiri impreuna. Nu are rost sa il minti sau sa bagi tot felul de scuze penibile de care a se prinda si sa ii pice prost. Ati putea ramane macar amici daca esti sincera cu el.

| AriaxD001 a răspuns:

No deci trebuie sa-i spui repede ca sa nu te descopereasca el. Trebuie s-o spui ceva gen cu lacrimi in ochi ( laughing ) Daca va fi baiat bun va intelege. Iti doresc bafta multa! Pupici :*