| DarkGirl a întrebat:

Mi-a dat fostul prieten mesaj si mi-a zis "imi e dor de tine" are rost sa ii raspund la sms? eu nu il iubesc

11 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, din moment ce nu il iubesti, nu cred ca are rost.Ar insemna sa il amagesti si pe el dar si pe tine in acelasi timp.
Cel mai bine ar fi ca fiecare sa isi vada de viata lui, unde nu exista iubire...
El poate te iubeste, dar din moment ce tu nu ii raspunzi la fel, asta e, nu poti sa ii comanzi inimii.
Ignora-l si fi indiferenta, pana la urma va accepta si el situatia.

| Азбука a răspuns:

Este vorba despre acest prieten, despre care spuneai ca te simti traumatizata, doar la ideea ca va trebui sa faci sex cu el?
http://www.tpu.ro/......casatorie/

Ori tu vii cu te miri ce intrebari, tot ce-ti trece prin minte, fara sa iti mai amintesti ce ai spus in cele anterioare, doar pentru ca nu ai ce face, si sa alungi plictiseala?

Nu te supara, dar asta deduc din intrebarile tale.

Sa fii iubita!

| mihaela_7412 a răspuns:

Daca nu mai simti nimic pentru el nu are rost lasa-l o sa se sature

| Rozasinimicmaimult a răspuns:

Da are... Raspunde. i si spune-i. ca tu in momentul de fata nu simti nimic pentru el. ai simtit odata acum nu. si gata

| Aimee_7045 a răspuns:

Pei, nu ai spus de ce te-ai despartit de el...
si banuiesc ca e vorba de faptul ca nu a vrut sa inteleaga ca tu nu te simti in stare sa ai un contact sexual cu el atunci sau intr-un viitor apropiatwinking
sper ca despre asta. daca nu o sa raspund gresit asta eetongue
ideea e in felul urmator
gandeste-te bine la ceea ce a spus cand a plecat.care au fost cuvintele lui exacte. dar mai ales gandeste-te daca tu chiar nu il mai iubesty sau daca mai simti ceva pentru el
daca l-ai iubit vreodata
daca chestia cu intimitatea a fost singura voastra divergenta sau exista un foc care mocnea de mai mult timp si acum a rabufnit
dar chestia e asa
daca esti sigura ca nu-l mai iubesty. scrie-i si spune-i asta... vorbeste-i sincer
pentru ca doar asa poti sa pui un punct final.altfel vor exista mereu "lucruri neincheiate" intre voi
si doar asa va intelege si el ca s-a terminat.altfel pentru el nu va fi sfarsita aceasta relatie. fara sa-i raspunzi el va continua sa te caute dorind sa afle raspunsul si sperand ca va fi unul pozitiv
daca nu-l iubesty. nu-l mai vrei spune-i-o direct
doar astfel amandoi puteti sa megeti inainte.
SUCCES

| bianca a răspuns:

Nu
daca numai simti nimic pentru el numai are rost
daca ii raspunzi mai multe sperante

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Bine ai facut happy ! Daca chiar nu il mai iubesti si nu te mai intereseaza persoana lui nu ii raspunde sub nicio forma :* >big grin

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Bine ai facut happy! Daca chiar nu il mai iubesti si nu te mai intereseaza persoana lui nu ii raspunde sub nicio forma :* >big grin

| Andre a răspuns:

Pai nu vb cu el care-i faza? poti sa ii zici sau mai bine fate indiferenta ca ataca cel mai tare crede-ma stiu cum e

| Amelia_5771 a răspuns:

Păi dacă nu îl iubeşti spune-i adevărul, chiar dacă va repeta de nenumărate ori aceeaşi afirmaţie. Fii sinceră cu el şi îşi va da seama!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! si eu am primit acelasi mesaj de la foatul de 3 ori si nu i-am raspuns pentru ca pur si simplu nu il mai iubeam si decat sa il amagesc si sa mai complic lucrurile l-am lasat in pace, si de autnci u ma mai cautat