Am înțeles, dar e normal sa ma doara așa tare capul penisului când se atinge de ceva? toata noaptea nu am putut dormi din cauza asta
Deci, mă dor ochii când citesc. De doctor tu ai auzit?
Cel mai probabil ai avut fimoza și acum ți s-a rupt sutura dintre preput și gland. Câteva zile o sa doară. Mergi la medic (urolog). Situația ar putea fi gravă.
Tu ai decalotat penisul prima oară în viața ta.
Usturimea de care spui va trece.
La varsta ta este foarte sensibil. Toti am trecut prin asta.
Citeste aici https://www.planificaneprevazutul.ro/pierderea-virginitatii-la-baieti/
In primul rand esti foarte tanar. Sensibilitatea capului penisului este accentuata chiar si la varsta asta. Cand vei avea 24 - 25 de ani va disparea. Iti propun un exercitiu pe care l-am facut multi ani la rand (sunt mult mai in varsta decat de tine). La dus imi decalotam penisul si ma spalam cu sapun, masand usor. Dupa niste timp (ani) penisul mi-a ramas decalotat si nu au mai fost probleme. Asa ai parte de o igiena mai buna si sensibilitatea scade, deci ajungi mai greu la orgasm. Parerea mea este ca penisul decalotat este foarte masculin si face un barbat mult mai atragator din acest punct de vedere. Evident igiena este foarte importanta. Incearca sa faci asa si sa porti penisul in lenjerie decalotat. Succes si sanatate.
Nu e circumcis, ci este doar decalotat ( nu te-ai masturbat pana acum? )
Da e foarte normal.
Te doare pentru ca toata viata ta, ai avut capul acoperit, si acum esti sensibil la orice atingere. Daca durerea e insuportabila sau se inrautateste, du-te la medicul de familie, si spune-i asta.
Ba cred că e normal să te doară man că na dacă n-ai mai decalotat-o până atunci capul penisului nu a fost obișnuiți cu lumea de afară înțelegi?