Buna!
Daca ai probleme de personalitate,asta ar trebui sa te ingrijoreze mai mult decat faptul ca,iubitul tau nu ti da de inteles ce anume vrea.
Ai mare grija cu depresia,este o boala care nu e de joaca,acum fiecare o intelege mai mult sau mai putin.
Te inteleg ca tie greu,dar si el ar trebui sa fie constient ca tu la ora aia erai bauta si tu poate nici nu esti constienta total de ce s a intamplat,dar,ideea e ca el,asta si a dorit sa i faci si tu.
Perioada asta de tatonare este din cauza faptului ca nu a fost o chestie reciproca.
Eu nu am inteles daca el a ejaculat?
Pt ca daca nu,inseamna ca tipul ori nu s a simtit bine,ori ceva s a intampla acolo,nu tocmai bun.
De ce nu ati facut normal?
Pana la urma asta nu tine de o promisiune facuta mamei tale,ca daca era asa,nu ti face anici sex oral,sa fim seriosi.
Se poate ca asta sa l atraga,sunt oameni fixati pe o idee,sunt oameni care sunt excitati si numai asta isi doresc,adica sex oral.
Sa nu te contrazica,ca el nu ar fi vrut sa i faci si tu,ca ai fii destul de naiva sa l crezi,scuza ma!
Incearca sa vb cu el,daca nu vrea si mereu te evita,inseamna ca doar asta a vrut sau ca te pedepseste ca tu nu i ai oferit nimic.
Doar astea sunt variantele, dar nu vad de ce nu vrea sa te sune des, adica care ar fi problema?
Succes pe mai departe!
Parerea mea...desi a spus ca el nu vroia sa faci si tu acelasi lucru, de fapt exact asta vroia. Iar acum face pe suparatul ca tu sa-ti dai seama ca din cauza asta chipurile s-a suparat, si sa cedezi pana la urma ca deh..."ii esti datoare".
Eu te sfatuiesc sa nu faci asta daca nu vrei, sa te prefaci ca totul este ok iar daca ii va trece inseamna ca te iubeste, daca nu...cauta-ti pe altul...
Curiozitațibărbați întreabă: