Penseaza-le pe toate care iti apar, ca este semn rau! Parastas dansant o sa fie cand o sa-l jeleasca cei 10 amici! Mai bine cheala decat sura!
Dacă este atât de important acest lucru pentru tine, e grav, mergi la medic, ești obsedată sexual de propriul tău sex. Cred ca altceva nu ești capabilă să gândești. ești prima care are astfel de preocupări.
Chestia cu "a înnebunit lupul! nu este numai o reclamă inventată, pare ruptă din realitate.
Scuze dar la asemenea preocupări - așa răspuns.
Daca-l jelesc "la locul faptei", eu zic ca e de bine pentru tine. Taie-l numaidecat!
fat-o fara suparare nu stiu cam cati ani ai da minte nici cat o curca n-ai cum mama naibi sa pui numa intrebari din astea deplasate) serios acumse duce lumea de rapa cu oamneni ca tine
Papa...numai bine :p
Ti`o expirat p***a
tii deja batrana! cele mai tari raspunsuri ti`o dat unii, cei mai tari:bd.sa ai parte de cat mai multe fire din acestea SuCces:*
Ti`o expirat p***a
tii deja batrana! cele mai tari raspunsuri ti`o dat unii, cei mai tari.sa ai parte de cat mai multe fire din acestea SuCces:*
Stiu eu ceva.il lasi sa creasca, il impletesti, si ii pui margele.
Cn se mai concentreaza pe parul'alb?
Ooo :O
Baboo`
Cne` dracu te cauta acolo? Sau bine`, stiu ca la tine cauta multi, dar la cat de prosti is nu vad