| Mariela_1621 a întrebat:

Mi-a iesit un fir alb pe parul pubian si nu stiu ce sa fac. Sa-l pensez sau sa il vopsesc? Am auzit ca daca il tai nu e bine pentru ca atunci 10 prieteni vor veni sa il jeleasca, e adevarat acest mit? sad. Si chestia cu vopsitul mi se pare prea deplasata? Parul alb da noblete nu-i asa?

Răspuns Câştigător
| Crisu_7532 a răspuns:

Te uiti prea mult la "Sex and the city". te crezi cumva Samantha sau ce?!

16 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Penseaza-le pe toate care iti apar, ca este semn rau! Parastas dansant o sa fie cand o sa-l jeleasca cei 10 amici! Mai bine cheala decat sura!

assiris
| assiris a răspuns:

Dacă este atât de important acest lucru pentru tine, e grav, mergi la medic, ești obsedată sexual de propriul tău sex. Cred ca altceva nu ești capabilă să gândești. ești prima care are astfel de preocupări.
Chestia cu "a înnebunit lupul! nu este numai o reclamă inventată, pare ruptă din realitate.
Scuze dar la asemenea preocupări - așa răspuns.

| Mihai7best a răspuns:

Data de expirare... s-a dus dracu

Răspuns utilizator avertizat
| MidnightLady a răspuns:

Daca-l jelesc "la locul faptei", eu zic ca e de bine pentru tine. Taie-l numaidecat!

| nuamPleaca a răspuns:

Vezi ca ti-a expirat pasarica :d

| cristiano9 a răspuns:

Cred ca ai matreata acolo laughing

| Deddu a răspuns:

rolling on the floor fat-o fara suparare nu stiu cam cati ani ai da minte nici cat o curca n-ai laughing cum mama naibi sa pui numa intrebari din astea deplasatelaughing) serios acumlaughingse duce lumea de rapa cu oamneni ca tine
happy Papa...numai bine :p

| Deeviiil a răspuns:

Ti`o expirat p***arolling on the floor
tii deja batrana! cele mai tari raspunsuri ti`o dat unii, cei mai tari:bd.sa ai parte de cat mai multe fire din acestea SuCces:*laughing

| Deeviiil a răspuns:

Ti`o expirat p***arolling on the floor
tii deja batrana! cele mai tari raspunsuri ti`o dat unii, cei mai tarithumbs up.sa ai parte de cat mai multe fire din acestea SuCces:*laughing

| Ecou a răspuns:

Fa-ti creasta happy

| mitu86 a răspuns:

Ce faci? chiar te-am simtit lipsawinking parul alb da batranetze

| Tokha a răspuns:

Pai ce, venira 10 prieteni de-l jelira?laughing

| MoNey_6061 a răspuns:

Chiar imi era dor de tine. e semn ca tia imbatrinit pasarea.

| BlackRockShooter_7690 a răspuns:

Stiu eu ceva.il lasi sa creasca, il impletesti, si ii pui margele.
Cn se mai concentreaza pe parul'alb?

| KupyAlle a răspuns:

Ooo :O

Baboo` laughing

Cne` dracu te cauta acolo? Sau bine`, stiu ca la tine cauta multi, dar la cat de prosti iswinking nu vadhee hee