Pai poate sati intirzie da ca esti stresata.ca ai racit.sau din cauza hormonilor.iar daca spui ca ati facut protejat si totul a fost ok nu trebuie sa-ti faci griji ca poti ramine insarcinata.
uneori de la stres nu-ti vine deloc, sunt cazuri cind poate sa-ti vina de 2 ori pe luna.nu trebuie sa-ti faci mari griji, o sati vie
Eu zic sa te linistesti. parerea mea e ca daca v-ati protejat nu esti insarcinata. Exista multe motive din care iti poate intrazaia...
Nu ai precizat daca ai ciclul regulat sau nu. Oricum poti sta linistita.Nu ai cum sa ramai insarcinata. Eventual du-te la farmacie si fa-ti un test, e 7 lei cel mai ieftin.Toate sunt foarte eficiente. Dupa maxim un minut afli rezultatul. Testul il faci ca sa stai linistita,pentru ca, cu cat te stresezi mai tare, cu atat iti intarzie mai mult.Bafta!
Avand in vedere ca nu ai mai facut-o de un an si ceva, pot aparea anumite dereglari hormonale, din cauza carora sa-ti intarzie. Daca v-ati protejat, stai linistita ~_^ Nu ai de ce sa te sperii. Totusi, fa un test de sarcina, ca sa fii 100% sigura ca totul e in regula.
Eu zic sa te linistesti. parerea mea e ca daca v-ati protejat nu esti insarcinata. Pai poate sati intirzie da ca esti stresata.ca ai racit.sau din cauza hormonilor