Mie 2 luni
stai linistita, iti va veni.
eu am 17 ani si tot e dereglata. o luna vine, doua nu.
nu te impacienta.
asta e.
pe la vreo 30 de ani tot o sa se regleze el.
Totuși poate sau sigur, ar trebui să vorbești cu niște medici, nu am mai auzit de întârziere de ciclu de o lună, fără nici o explicație logică.
NUUU! nu are nicio legatura excitatu cu intarzierea ciclului! Mie personal nu mi s-a intamplat niciodata chestii de genu decat acum cand sunt insarcinta! Dar stiu multe fete carora nu lea venit si luni intregi 3 4 luni! Nu e un motiv de ingrijoarare stay linistyta e ceva normal si mai ales daca tie nici nu iti vine regulat! Iar daca vrei sa fii 100% sigura du-te la un doctor! pup:*
Dereglat*
in fine. eu nu fac ce faci tu. faza cu excitatu. dar oricum nu au legatura una cu alta
da si mie te rog la raspunsul anterior o fundita. sunt nou pe site
Mie nu mi-a venit de o luna jum si nu ma stresez. ma bukur de perioada asta in care nu am menstruatie sa merg la plaja si chestii din astea. e doar o dereglare menstruala stai lin nu`i nimic. n`ai cum sa ramai insarcinata singura si mai esti si virgina hai sa fim seriosi
Nu nu are nici o legatura ca sa se formeze un copil iti trebuie 2 elemente si u ai numai unul nu si celalaltstai linistita.
Masturbarea reprezintă acțiunea de autostimulare, excitare manuală a organelor sexuale, de către barbați sau femei. Actul mai este impropriu denumit onanie sau onanism.
Ciclul menstrual nu are nici o legatura cu excitarea(masturbarea)
Nu e din cauza asta...ciclul tau este neregulat...dar daca dupa cateva luni nu vine ar trebui sa mergi la un medic