Tu vrei pe cineva care să-ţi spună că "NU ai rămas însărcinată" - NU vrei să şti "adevărul" ( posibilele şanse )...
Imaginaţia ta CRED că e destul de bogată : la întrebarea din 27 septembrie NU ai spus NIMIC despre teste de sarcină, pe care le-ai fi făcut!
Abia DUPĂ răspunsul meu ( din 28 septembrie, ora 14 ) te-ai gândit la teste de sarcină - şi NU aveai când să faci 2 teste CORECTE ( aşa cum EXPLICAM eu acolo )!
Cel MULT azi ai putut face 1 test CORECT, dimineaţa cu PRIMA urină ( şi asta DOAR dacă ai avut 21 de zile de la contactul sexual neprotejat )...
Oricum, chiar dacă acest test ar fi fost negativ, el TREBUIE "confirmat" de ÎNCĂ un test CORECT efectuat, la 3 zile după primul!
Dacă vei face 2 teste CORECTE ( care se confirmă unul pe altul ) şi ambele vor ieşi NEGATIVE, atunci au SIGURANŢĂ de 98-99 % ( că nu eşti însărcinată ) - iar dacă mai faci şi o ecografie, atunci ai SIGURANŢĂ de 100 % că NU eşti însărcinată!
Ţi-am mai dat ÎNCĂ un răspuns "din partea unei pers.calificate" - PROBLEMA este că NU le "respectaţi" şi NU faceţi cum vi se indică...
Ce descrii tu poate fi spotting si pentru asta trebuie neaparat sa mergi la ginecolog. Poate ai o rana sau fisura pe undeva si asta se trateaza doar la doctor.
Cat despre testele care indica faptul ca nu esti insarcinata: sunt adevarate daca le-ai facut corect, adica la 21 de zile dupa contactul sexual neprotejat, cu prima urina, dimineata. Daca nu ai resopectat aceste reguli, e posibil ca testele sa indice un FALS negativ si sa da, poti fi insarcinata in acest caz. Ciclul intarzie si din cauza stresului, racelii, etc.
Totusi, de ce nu te-ai protejat?
Un prezervativ te-ar fi scapat de toate aceste griji.
Mai repeta testul o data si daca tot negativ este atunci nici nu ar trebui sa iti faci griji ca ai fi insarcinata, motivul intarzierii poate fi si din alta cauza