| Flavia_4702 a întrebat:

Mi-a intarziat ciclul menstrual 3 luni, sunt foarte speriata.Am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative, simptome nu am de niciun fel.Nu simt nimic schimbat la mine, decat imensa frica de-a fi insarcinatasad...Nu stiu ce sa fac ma omoara gandul daca sunt sau nu...VA ROG AJUTATI-MA!happy

4 răspunsuri:
| Ada11 a răspuns:

Mergi la spital si fa un test de sarcina (dar dinacela din care iti ia sange). Acela e cel mai sigur. Daca esti la "inceput" cu menstruatia, ar putea sa-ti vina neregulat, probabil chiar la 3-4-5 luni.
Numai bine!

| Becca18 a răspuns:

Vezi ca testele de sarcina pot insela de ft multe oribig grindepinde de organismbig grineu iti recomand saa te duci a ginecolog pentru ca eu sunt convinsa ca esti insarcinata! Doamne ISUSE! 3 LUNI! eSTE O DOVADA MEGA MARE! Sper ca o sa faci cea ce este bine pentru tinebig grinfundita?

| Rebecca a răspuns:

Au trecut deja 3 luni de zile si n ti-ai facut un control? Daca esti insarcinata si ai asteptat pana acum nu mai poti face nici avort. Dar daca nu esti, poate fi o problema grava de sanatate. Grabeste'te si fa'ti un control ginecologic, pentru ca nimeni nu iti poate spune ce ai pe net. :*

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Depinde ce vârstă ai, când ai avut contactul sexual neprotejat, dacă ai luat AC, dacă ai mai avut probleme de genul ăsta, dacă ai menstruaţia regulată...Nu ne-ai dat prea multe detalii. Poţi să îmi laşi un mesaj privat.

Baftă!