anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a intarziat menstruatia 4 zilecrying eu am avut doar contact sexual protejat, am verificat mereu prezervativele si erau ok. Exista totusi vreun risc cat de mic sa fiu insarcinata?

3 răspunsuri:
| raspunz a răspuns:

Există doar dacă spermă sau lichid spermatic au ajuns pe prezervativ, fie de pe mâna lui, fie în timp ce punea prezervativul dacă ați făcut sex de două ori una după alta. Altfel nu, ar trebui să fie destul de sigur.
Se întâmplă uneori să întârzie menstruația, mai ales dacă ai cicluri neregulate. La 7 zile de la data când trebuia să vină menstruația poți face un test de sarcină.

| raluk018 a răspuns:

Ai verificat si dupa? uneori,se mai intampla sa mai si intarzie,dar,se mai poate intampla ca prezervativul,fiind ieftin,sa fie slab,sau sa aiba pori, si atunci, poti avea surpize. vezi in timp

| AmazingSmile a răspuns:

Dacă ești sigură. zici că ai și verificat de fapt.Nu.nu există risc dacă totu-i ok,protejat fără niciun accident! E posibil să fi răcit,spatele gol, udă la picioare, gresie. Etc! Dar ca să poți dormi liniștită mergi la farmacie și cumpărați un test de sarcină, Dar eu zic ca e ok! Baftă!