| Sara2 a întrebat:

Mi-a întârziat menstruaţia 8 zile, şi nu dă nici un semn, mi-am făcut un test de sarcină, a ieşit negativ, exista şansa să fiu însărcinata? Metoda folosită este actul întrerupt de aproape 3 ani, şi nu am avut probleme

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu un ciclu menstrual neregulat, nu se poate stii si aprecia cand ai perioada fertila si nici daca esti insarcinata.
Poti face un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, ca sa aflii daca esti gravida.

| corbulalbrosu a răspuns:

In urma cu circa 2 luni ti-am transmis urmatorul raspuns : ''In cazul tau NU se poate nici macar aprecia si cu atat mai putin a se stabili data de incepere a urmatoarei menstruatii datorita faptului ca ciclul tau menstrual este foarte DEREGLAT si din acest motiv menstruatia se produce complet NEREGULAT, asa cum reiese din afirmatiile tale anterioare : MonaMonaM
în 29 Octombrie 2017 | MonaMonaM a întrebat:
,, Luna trecuta (septembrie) am avut o intarziere a menstruatiei de 11 zile. Luna asta mi-a venit la 28 zile. In general imi venea la 30-33 zile inainte.'' sau MonaMonaM a întrebat : în 18 Septembrie 2017
,, Buna ziua. Am o intarziere a menstruatiei de 9 zile. Azi dimineata mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ. Sunt totusi 9 zile. Pot fi insarcinata? Tin sa precizez ca de 2 ani jumate folosesc metoda retragerii cu iubitul meu, dar nu am avut niciodata probleme.'' Ciclurile tale menstruale sunt atat de DEREGLATE si menstruatiile se produc atat de NEREGULAT, din cauza faptului ca atat glandele endocrine cat si ovarele tale NU functioneaza corect, astfel ca in aceste conditii este IMPOSIBIL de stabilit data OVULATIEI si nici PERIOADA FERTILA a ciclului actual''. Revenind la intrebarea actuala, este posibil sau mai bine zis aproape sigur ca rezultatul testul de sarcina obtinut, este total/complet INCORECT fiind efectuat intr-un moment cu totul nepotrivit. In cazul in care ciclul menstrual este de tipul NEREGULAT, din start se stie ca momentul ovulatiei NU se poate sti/cunoaste si nici macar aproxima sau aprecia/anticipat, astfel ca NU se poate stabili momentul optim de a fi efectuat testul de sarcina si din acest motiv rezultatul testului NU poate fi luat in considerare. Din acest motiv formularea unui raspuns ar fi hazardat deoarece in cazul tau orice presupunere sau parere in privinta existentei sau lipsei sarcinii poate fi doar subiectiva. Multa sanatate!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Sanse sunt sa fii insarcinata, dar testele de sarcina se fac de obicei la 3 saptamani de la un contact sexual cu probleme.