Nu stiu despre ce intarzieri vorbesti, odata ce luand pastila de a doua zi experimentezi cicluri aleatoare pe urmatoarele 6-12 luni, cand cilcul si ovulatia vin cand vor, deci imposibil sa vorbesti de intarizeri in acest caz.
Cum o asemena pastila este considerata o "bomba hormonala" fiindca iti explodeaza un ovul fecundat, iti afecteaza masiv si sistemul hormonal facand ca urmatoarele cicluri menstruale si ovulatii sa vina aleator, neputand nimeni sa stie cand mai vin pe o perioada de 6-12 luni.
Cum o alta pastila de acest fel nu se mai poate lua in viata ta, este recomandat la sex, ca protectie, doar PREZERVATIVUL, la absolut toate partidele sexuale.
Avand sex neprotejat in perioada fertila sau ovulatorie, pe care tu nu ai cum sa o afli fiindca esti in perioada "efectelor negative" ale pastilei de a doua zi, da, exista riscul sa fi insarcinata.
Poti face un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.
Nu stie nimeni ce ai facut tu acolo de fapt, doar tu stii daca exista sanse. Daca spui ca nu a ejaculat, atunci sansele sa fi insarcinata nu prea sunt. Pe ce data ai luat pastila?
3 martie
Ultima menstruatie cand a fost? ai luat pastila la final de menstruatie?
Ai avut sangerari intre timp? chiar si slabe?( pete maronii)?
Sigur?
Dar sunt șanse să fiu gravidă sau e de la pastila ca gen am făcut față și nu și-a dat drumul și ziua următoare mi-a venit (asta din acum o lună )
Un test de sarcină îți oferă răspunsul pe care îl cauți aici. Atenție la pastila de a doua zi! Nu se ia des pentru că dăunează. Mergi la un cabinet de planing și învață cum să te protejezi.