Nu e alarma falsa, esti mamica. testele de sarcian facute din urina de peste zi se pozitiveaza cu 3-4 zile mai tarziu decat cele facute din prima urina de dimineata (hormonul de sarcina este mai concentrat in urina de dimineata)
Metodele naturale dau fail cam 25 %. Repeta testul. Daca iese iar pozitiv, sunt sanse mari sa fii insarcinata. Du-te la medic.
Tocmai m-am uitat la toate intrebarile puse de tine si de destul timp toate au legatura su sarcina si paranoia ca ai fi insarcinata, pastila de a 2-a zi, etc. Cu alte cuvinte desi cunosti foarte bine riscurile si iti e teama sa nu ramai insarcinata totusi continui sa faci sex neprotejat. Am vazut ca prietenul tau are 28 de ani, ma intreb acum tu cati ai?
22
Ok, si te obliga cumva sa faceti sex neprotejat?
Buna draga Alinnnnnnnnna. am citit intrebarea ta si mi se pare ca e o problema destul de grava...ideea e ca la noi in tara se aduc in farmacii foarte multe teste de sarcina contrafacute, asa ca ceea ce ai patit tu poate fi doar o alarma falsa..Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui tu acum este de cate ori si ce fel de sex ai facut?
El nu a dat drumul in mine asta stim sigur, pentru ca ne protejam de fiecare data, insa ma tem ca o fi fost lichidul conj.sau nu stiu cum se mai cheama,
Bananacantareata87 întreabă: