Nimic.
Degeaba iti spune toata lumea,daca nu-ti spune el!
El ti-a dat toate sansele,tu i-ai spus ca-ti pare rau,cineva trebuia sa rupa cercul asta vicios si a facut-o el.
Acum,de ce vrei sa-i strici din nou viata?
Crezi ca te-ai schimbat indeajuns ca sa nu-ti bati iar joc de el? Crezi ca parerea ta de rau poate sa-i vindece rana pe care i-ai lasat-o in suflet?
Daca-i asa,dovedeste-i!
Fii mai matura si respecta-i alegerea,daca tine la tine si e dispus sa mai incerce o data,va veni singur.
Nu-l poti obliga si,daca-l rogi,o faci degeaba!
Respectul si sinceritatea, generozitatea sufleteasca si regretul, sunt esentiale in cazul vostru!
Stie el ce zice.Ideea este ca de cele mai multe ori realizam ce am avut abia dupa ce pierdem si este mai greu de recuperat.Este dreptul lui sa aiba aceasta noua relatie si sa-si refaca viata, dar daca este adevarat ca inca mai tine la tine atunci nu iti ramane decat sa discuti sincer cu el, sa-i demonstrezi ca te poti schimba si ca ai invatat din propiile greseli.Incearca sa ai mai multa grija cu ce iti doresti data viitoare.Recucereste-l cu felul tau de a fi, cu acel ceva special care stii ca ii placea la tine.Bafta
Cred ca e de prisos sa-i explici ceva verbal, trebuie sa se convinga singur prin faptele tale ...demonstreaza-i ca tii la el, incearca cel putin sai fii amica, iar mai apoi lucrurile se vor derula singure.
Forever4u, sper sa nu fie prea tarziu in cazul tau, asa am patit si eu iti spun cu lacrimi in ochi il iubesc enorm de mult dar cand l-am avut nu l-am pretuit il raneam din prostie din inconstienta iar acum nu ma mai vrea el pe mine. Parerea mea este sa-i spui clar in fata sentimentele tale pentru el, a iubii nu inseamna durere... noi prin inconstienta noastra ii ranim si cand nu-i mai avem atunci ne pasa de ei.Crede-ma sunt in aceeasi situatie ca tine... Sfatul meu este sa actionezi cat mai repede
Incearca sa mai vorbesti cu el dar sa nu fii prea insistenta ca atunci categoric va spune Nu, incearca sa-i dai un timp sa se gandeasca fara sa-l cicalesti sau sa-l sufoci prea mult daca te iubeste va veti impaca sigur, app in cazul meu se pare ca este sfarsitul ma doare dar nu am ce sa fac trebuie sa accept realitatea doar Dumnezeu ne va ajuta sa trecem peste
Ai rabdare si daca tine cu adevarat la tine, se intoarce singur.nu incerca sa pari disperata, ofera-i spatiu si timp