| hellyeahhhhhhhh a întrebat:

Mi-a placut de un baiat 3 ani.
Nu vorbea cu fetele, totusi noi doi ne tachinam, si vorbeam mult. Credeam ca ma place.
Apoi mi-am dat seama, ca nu e un tip pentru relatii, si am vrut sa trec peste. Un baiat dragut mi-a scris pe facebook, am iesit de vreo 5 ori, si acum suntem impreuna. E foarte dragut, chiar ma place, dar eu nu. Il iubesc, doar ca pe un frate. Nu pot simti mai mult. Mi-am dat seama ca tot de primul imi place. Stiu ca nu ar fi trebuit sa ies cu el, desi il placeam pe celalalt, dar chiar nu vreau sa il ranesc. Ce sa fac? Cum pot sa il fac sa se desparta de mine? Nu vreau sa il jignesc.

3 răspunsuri:
| Pitic a răspuns:

Cel mai frumos este sa ii spui ce ne.ai scris noua
oricum nu are cum sa te iubeasca nu cred ca aveti foarte mult timp impreuna,
daca ii pasa de tine oricum se va simti rau daca ii spui ca va despartiti dar cel mai bine este sa ii spui acum, nu lasa timpul sa treaca sa se ataseze mai mult de tine apoi sa ii frangi inma, nici tie nu ti, ar placea asta.
daca spui ca celo de care iti place nu este un baiat cu care sa ai o relatie de ce vrei sa te intorci la el adica la ceva ce nu e al tau si posibil sa nu te simti in largul tau cu el chiar daca il placi,
atunci cand placi pe cineva si acel cineva nu iti plateste cu aceiasi moneda nu e prea ok, ai asteptari de la el si nu apar, asa ca gaseste pe altcineva care sa te placa si cel mai important, tu sa il placi.
nu te gandii la altii tu trebuie sa fi bine, pana la urma fiecare dintre noi sufera sau a suferit dupa cineva care nu ii imparasea acelasi sentiment,
pupiciiii
ai grija

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii zici cat mai repede ca sa nu inceapa sa aiba sentimente puternice fata de tine, un mod frumos sau asemanator nu exista sa-i spui, ii zici ca nu simti la fel si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasă ocolişurile. Spune adevărul! Aşa e demn, aşa e cel mai bine. Dacă ţine la tine, va suferi, îi va fi greu, dar nu e frumos să-l minţi.Tocmai pentru că a fost şi este atât de drăguţ, merită să ştie ce se întâmplă.
Într-un final va înţelege că sentimentele nu le poţi controla.Deseori iubim persoana nepotrivită!

Capul sus şi fii onestă!